- Konu Sahibi kirmizigitar
kizlar su anki evimizi emlakcidan almistik her isi onlar halletmislerdi ben sadece gidip imza filan atmistim. Simdi evimizi satip daha buyuk bir eve gecmeyi planliyoruz dun birileryle anlastik bugun kredi basvurusu icin bankaya gittiler kredi cikarsa alacaklar hayirlisiyla ancak ben bu surecte nasil bir yol izlememiz gerektigini bilmiyorum.
Bankadan exper eve gelecek sanirim, calisiyorum ben onceden haberim olurmu gelecegi zaman icin?
Satin alma islemi gerceklestikten sonra subat sonuna kadar evde oturmaya devam edecegiz diye konustuk alacak kisilerle aramizda. Ama bunu resmiyete nasil dokebiliriz hicbir fikrim yok.
Exra olarak neler yapmamiz gerekiyor bir de onu ogrenmek istiyorum. Varmi bilgisi olan?
Bankadan exper eve gelecek sanirim, calisiyorum ben onceden haberim olurmu gelecegi zaman icin?
Satin alma islemi gerceklestikten sonra subat sonuna kadar evde oturmaya devam edecegiz diye konustuk alacak kisilerle aramizda. Ama bunu resmiyete nasil dokebiliriz hicbir fikrim yok.
Exra olarak neler yapmamiz gerekiyor bir de onu ogrenmek istiyorum. Varmi bilgisi olan?