- 2 Haziran 2017
- 314
- 516
Sevgili ve saygıdeğer kulübümün hanımları, kadınları, hatunları. Sinirlerimi çok yıpratan bir olay yaşandı. Benim TSH değerim genelde hep 100 bilenler bilir bilmeyenler için ise 100 normal değerin yaklaşık 25 kat kadar fazlasıdır. Sonuç olarak sürekli bi ilaca başlama bırakma evresi filan yaşıyordum. Kolay kilo zaten veremiyorum. Ama yememden de kesmiyordum. 2 ay önce filan 63 kilo idim. Boyum 1.60 civarı. Fazlalığım olduğu belli idi ama çok göze batmıyordum. 2 ay önce ilacı almayı bıraktım zaten hayatımda ilk defa bir ilacı düzenli kullanmıştım. Keşke kullanmasaymışım. Bıraktığımdan bu yana kilo aldım diyordum. Sınav stresidir. Ev stresidir filan. 4 gün önce tartıyla bi aşk yaşayayım dedim ve 2 ayda tam 15 !!!! kilo almışım. Kendimi nerelere vursam. Neler yapsam bilemedim. Şimdi ilaca geri başladım. Düzenli bi spor hayatı düzenli beslenme değil (beslenmeme) ekmek ve unlu gıda hamur işi kesinlikle olmayan bir yoldayım şuan da. Doktor arkadaşım ilaçtan dolayıdır diyor. Pazartesi gidip tahlil vermem gerekecek. Böyle bir durum yaşadınız mı? Yaşadıysanız bu kiloyu ne kadar sürede geri verdiniz. Beni bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum. Cidden büyük dert oldu bana bu durum. Hepinize bol sevgileeeer :))