eun123 ün ygs günlüğü lütfen yardım edin başarayım başalım

bak şimdi ben düz liseye gidiyorum.maluum temel yok ama unutmak daha kötü.Ygs için çok erkensin haberin olsun eğer 10.sınıfı tamamıyla anladığını düşünsene..lys ye 2 adım kalıyor . bu arada hedefin nedir puan..üni,bölüm

ben kız meslekte giyim üretim öğrencisiyim ama teknik yani ben mat geo kimya bioloji fzk filan görüyorum şimdiden başlamamın sebebi babam beeni dershaneye veya etüt merkezine göndermez etüt merkezinden emin değilim ama olsun bide düz lise de 12. sınıfta tanıdığım ikizler var biri tm diğeri ts tm olan benim gibi10. sınıfta başlamış ama hala konularını yetiştirememiş ve kdky fm gidiyo 10. sınıfta başlamasına rağmen son denemesi 250 puan düşün benim daha kötü olmasın en azında 360 puan alıyım die uğraşıyorum ünide ygs yi yetiştirip lysye çalışa bilirsem tarih öğretmenliği edebiyat öğrtmnlği halkla ilişkiler ve reklamcılık bide pazarlamyla dış ticaret düşünüyorum ama öyle kesin bir hedefim yok geçen senekii reh berlik hocasını çok sewiyodum allah ondan razı olsun onun sayesin taktir aldım 9, sınıfta 2 dönem birden ama evlenince tayin istedi ondan dolayı kesin hedef belileyemiyorum ayyyy ne uzun yazdım kız :53: ama sana şu konuda teşekkür ederim 3 gündür ders çalışmadığımı görünce beni babamdan sonra azarlayan tek kişisin allah hakımızda hayır eylesim :1:

ben kız meslekte giyim üretim öğrencisiyim ama teknik yani ben mat geo kimya bioloji fzk filan görüyorum şimdiden başlamamın sebebi babam beeni dershaneye veya etüt merkezine göndermez etüt merkezinden emin değilim ama olsun bide düz lise de 12. sınıfta tanıdığım ikizler var biri tm diğeri ts tm olan benim gibi10. sınıfta başlamış ama hala konularını yetiştirememiş ve kdky fm gidiyo 10. sınıfta başlamasına rağmen son denemesi 250 puan düşün benim daha kötü olmasın en azında 360 puan alıyım die uğraşıyorum ünide ygs yi yetiştirip lysye çalışa bilirsem tarih öğretmenliği edebiyat öğrtmnlği halkla ilişkiler ve reklamcılık bide pazarlamyla dış ticaret düşünüyorum ama öyle kesin bir hedefim yok geçen senekii reh berlik hocasını çok sewiyodum allah ondan razı olsun onun sayesin taktir aldım 9, sınıfta 2 dönem birden ama evlenince tayin istedi ondan dolayı kesin hedef belileyemiyorum ayyyy ne uzun yazdım kız :53: ama sana şu konuda teşekkür ederim 3 gündür ders çalışmadığımı görünce beni babamdan sonra azarlayan tek kişisin allah hakımızda hayır eylesim :1:

selam adını ööğrensem aslında iyi olur benim sibel bak ne diyeceğim bugün mat tarih çalıştıktan sonra 9.sınıf coğrafyaya başlıyorum :D Yavaş yavaş erisinler artık.Buarada kızmak değil :) Uyarı :)

selam adını ööğrensem aslında iyi olur benim sibel bak ne diyeceğim bugün mat tarih çalıştıktan sonra 9.sınıf coğrafyaya başlıyorum :D Yavaş yavaş erisinler artık.Buarada kızmak değil :) Uyarı :)

bende esma hüsna sibelcim bizimde dersler boştu boca ygs tarih testi çözdüm bide dedimya kızabilirsiniz yoksa benim bünyem alışkın değil oda şunda sen hiç çalışma dershaneye gitme derstte dinleğinle sbsde 365 al sınava hiç çalışma teşekkür al al zorla test kitabı çöpü boylasın ne diyeyim aldığım tarih kitabını bitiricem 120 soruda 22 yanlış ama konuları tekrar etmedim fikrini merak ediyorum :) bu arada uarın için teşekkür ederim ne uklaymış diyenleri kabul ediyorum ukala ama aptal .......

dünle bu gün toplam 240 soru çözdüm 12 soruda 9 net yaptım tarih öğretmenime gittim söyledim senin gibi bir öğrenci için düşük dedi 10, 11 net çıkarta bilirsin dedi son iki gündür dersler de boştu bolca çözdüm inşallah bu günde Türkçe ve coğrafay çözerim bide hoca dediki 9. sınıf bilglerini sulamışssın yani unutmuşsun türce ile coğrafyayı boş verip tarihe devam mı edeyim çünkü daha önceden ( busene 1. dönem herkesin 30 aldığı sınavda ven 85 almıştım andan :D )bana 9. sınıf soru bankası ile konu anlatımli test vermişti hagisi Türkçe coğrafyamı tarih mi ? :44:

şuanda şunu söyleye bilirim ki soru bankası bitiremiyorum ama test kitabı bitire bilirim elime test kitabı alınca sanki iştahım açılıyo ya neyse bu günde hem tarih hem matemetik toplam 100 soru filan çözdüm şimdi mat çöz allah yardımcım olsun:10:

dün en 200 soru filan özdüm şimdi elimde ygs tüm dersler soru bankası var onu bitiricem inşallah beş adımda biriyorum bide şimdi ygsy din kültürü eklenmiş o da var için oohhh iyi oldu bu kitap sorularda güzel ben beğendim :9:

benim şuanki planım yani hafta sonuna kadar 1. adımı bitireceğim ve pzrtesi günü 2. adıma merhaba diyeceğim ghadi hayırlısı

Back