- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
bak şimdi ben düz liseye gidiyorum.maluum temel yok ama unutmak daha kötü.Ygs için çok erkensin haberin olsun eğer 10.sınıfı tamamıyla anladığını düşünsene..lys ye 2 adım kalıyor . bu arada hedefin nedir puan..üni,bölüm
ben kız meslekte giyim üretim öğrencisiyim ama teknik yani ben mat geo kimya bioloji fzk filan görüyorum şimdiden başlamamın sebebi babam beeni dershaneye veya etüt merkezine göndermez etüt merkezinden emin değilim ama olsun bide düz lise de 12. sınıfta tanıdığım ikizler var biri tm diğeri ts tm olan benim gibi10. sınıfta başlamış ama hala konularını yetiştirememiş ve kdky fm gidiyo 10. sınıfta başlamasına rağmen son denemesi 250 puan düşün benim daha kötü olmasın en azında 360 puan alıyım die uğraşıyorum ünide ygs yi yetiştirip lysye çalışa bilirsem tarih öğretmenliği edebiyat öğrtmnlği halkla ilişkiler ve reklamcılık bide pazarlamyla dış ticaret düşünüyorum ama öyle kesin bir hedefim yok geçen senekii reh berlik hocasını çok sewiyodum allah ondan razı olsun onun sayesin taktir aldım 9, sınıfta 2 dönem birden ama evlenince tayin istedi ondan dolayı kesin hedef belileyemiyorum ayyyy ne uzun yazdım kız
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)