- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de merak edıyorum bu sorunun cevabınıBazi hastanelerde ozel oda tutulabiliyormus zubeyde hanim da bu imkan varmi ve muayne oldugumuz doktorda ucret karsiliginda istege bagli doguma girebiliyormu cunku devlet hastanelerinde hangi doktor denk gelirse o ilgileniyor
maalesef yok eger bos oda varsa aliyorlarmis ustelik refakatci bile giremiyor dogumdan sonraben de merak edıyorum bu sorunun cevabını
ben mide bulantısındna yatmıstım orada 3 gun eşim ziyaret saatı dıısında bile 5 dk girememişti doğru sonra başka hastaneye gectım zaten doguma özellere bakıyrummaalesef yok eger bos oda varsa aliyorlarmis ustelik refakatci bile giremiyor dogumdan sonra
sanırım refakatçide kadın olmak zorunda yanı kımsneın kocası kalamıyor bildiğime göreEtlikte normalde dogum zamani kim nobetciyse o giriyo dogumunuza benim bi arkadasimin doktoru ucreti karsiliginda dogumuna ben girerim demis. Bende etlikte dogum yaptim ozel oda icin tanidik birilerini bulmaniz lazim odalar dolu deniyo ama ben kaldigimda sadece 2 oda doluydu 6 tane felan ozel oda var eger ozel odada kalmiyosaniz refakatciniz kalamiyo sormak istediginiz sey varsa sorabilirsiniz
hacettepe tıp fakültesi mi ?Neden etlik arkadaşım mis gibi tıp fakültesi gebe polikinliğine gidin özel oda bütçeye göre çeşit çeşit en pahalısı 120 lira içinde herşey var niye oralarda sefalet çekesiniz ki refakatçi de sorunu yok tertemiz hastane Ankaranın en iyi yeni doğan üniteside oraya ait
Yok hayır Ankara tıp fakültesi kadın doğumhacettepe tıp fakültesi mi ?
Zübeyde hanımdaki doktorunuz mu doğum yaptırdı size yani o nöbetçi olmamasına rağmen mi geldi doğuma. Özel odada tanıdık vasıtasıyla mı girdiniz tek odalar da mı doğum oluyor?Etlikte normalde dogum zamani kim nobetciyse o giriyo dogumunuza benim bi arkadasimin doktoru ucreti karsiliginda dogumuna ben girerim demis. Bende etlikte dogum yaptim ozel oda icin tanidik birilerini bulmaniz lazim odalar dolu deniyo ama ben kaldigimda sadece 2 oda doluydu 6 tane felan ozel oda var eger ozel odada kalmiyosaniz refakatciniz kalamiyo sormak istediginiz sey varsa sorabilirsiniz