Etlik şehir Hastanesi tüp bebek

Ben hsg hiç cekilmedim ama çok korkuyorum ya iptal eder yapmaz ise diye histereskopi devlette misin sende takipin ben zaman şuan bir hafta oldu cinsel ilişki kestim eşimle :)) şuan da regliyim reglim bitsede ilişki yasamam şuan korkumdan histereskopi olana kadar beklerim de korkum adet bitince sonrası 11 gün histereskopi denk gelmesi oldu benim devlette İstanbul da Zeynep kamilde takip ediliyorum amh 0.28 benim direk tüp bebek dediler bu arada bende yeni evliyim 6 aylık

Bende devletteyim amh 0.65 hiç korma herşey çok kolay bende korkuyordum birde canım tatlı ona rağmen her şey çok güzel geçti devletteyim Ankara Bilkent şehir hastanesinde ve devlet amh düşük olduğu için direkt tüp bebek dedi sanada öyle diyecek büyüm ihtimalle 2 defa devlet rapor çıkarıyor bize 2 hakkımız var yani senden de belgeler ister histereskopiden sonra direkt tüp bebeğe geçirir aşırı kolay bi işlem içini ferah tut biz şuan sadece 14 binlik bir harcama yaptık ilaçlara onun dışında hiç para çıkmadı cebimizden

Allah'ın izniyle inşallah Allah sana da evlat nasipe tsin tez zamanda sen histereskopi oldunmu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…