Etlik şehir hastanesi doğum

Tabi öyledir onun için sormadım odaları merak ediyorum da ondan sormak istedim. Duyduğum kadarı ile tel kişilik iki kişilik ve özel olarak odalar var diyorlar
Ben iki kişilik oda da kaldım. Benim komşum tek kişilik oda da kalmış. . İki kişilik oda da ikiye perdeyle ayrılmışlar. Her tarafı perdeyle kapalı yanindakini ayağa kalkıp yanına girmedikçe görmüyorsun.

Ankaraya geldigimde 7 aylik falan hamile olacagim kismetse nereye gidecegim diye cok tedirginim inşallah beni kabul ederler hastaneye diyeyim o zaman hacettepe falan almiyormus çünkü öyle duydum

Devlet hastanelerinde ucretli muayene hic duymadim, o dediginiz universite hastanelerinde olabilir mi?

Hacettepe asiri yogun bir hastane ve bildigim kadariyla bastan olmadigi surece gebe takibini kabul etmiyorlar.

Anladım neden memnun kalmadınız peki
Ben 12.hafta da başladım. O zamandan beri memnun değilim. Mesela çocuğumun testi riskli çıktı. Amniyosentez için yer aradım. Meğerse etlik sehir hastanesinde yapılıyormuş. Doktor bahsetmedi bile. Gebelrin kullandığı vitaminleri bana son ay verdiler. Doktor bana neden vutaminleri kullanmıyorsun d3di. Doktorlar vermedi dedim. Hep suclu biz oluyoruz dedi ters bir şekilde. Bir kere kilosunu sordum 7 aylık hamileyim. Biz kilo filan söylemiyoruz dediler. Doğumdan bir gün hastanede kaldım. Tuvaleti temizlemediler. ( normalde tercih sebebim kadın doğum aciline gittiğimde çok temizdi. Hemen muyanesi odasinda her hastadan sonra çarşafla degisiyirdu). O tuvaleti biz 4 kisi kullandik( ben engeksiyon kaptim)Mesela doğumdan sonra çocuk acile gittim. Oradaki doktor da sürekli tersleyen biriydi. Bir şey önerdi nasıl kullanılacak dedim.bende bilmiyorum git medikalciye sor dedi. Bunlar en aklımda kalanlar. Şans meselesi belki de.

Anladım çok farklı olmuş sizin şaşırdım. Sağlıkla kucağınıza aldıysanız hatırlayıp kendinizi üzmeyin geçti gitti dyelim. Darısı bekleyenlere inşallah

Gecen gece aciline gittim nts cihazini bile bana bağlattilar kendim taktim kendim çıkardım rezillik

Şöyle okuyorum da nereye gidersek gidelim Allah iyi vicdanlı insanlar çıkarsın karşımıza. Her zaman bütün hastalar için gebeler için duam budur. Rabbim pişman olacağımız zamanlar yaşatmasın

Şöyle okuyorum da nereye gidersek gidelim Allah iyi vicdanlı insanlar çıkarsın karşımıza. Her zaman bütün hastalar için gebeler için duam budur. Rabbim pişman olacağımız zamanlar yaşatmasın
Kesinlikle öyle. Hastaneyi falan soruyoruz ama önemli olan o andaki doktorlar hemşireler onların davranışları. Amin inşallah hayırlısı ile bu sürece girecek olan herkes güzel bir şekilde atlatır. Son günler insan hem nasıl doğurcam diyor hem kimlerle karşılaşıcam diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…