Etlik şehir hastanesi doğum

Merhaba happy mom uygulamasini kullaniyor musunuz oranin forum kisminda etlik sehir hastanesinde dogum yapan bir cok arkadas var indirip okuyabilirsiniz

Ben de yaptım. Ama her doğum kendine özeldir. Bugün biri memnun olur biri memnun olmaz. K3ndizi stre3se sokmayın.

Hayir kim denk gelirse ama hepsi prof asistan onun asistanı derken 10 15 kişi oluyorlar mükemmeldi ya
Bazi devlet hastanelerinde belli ücret karşılığında doguma takip eden prof girdigini duydum da acaba orada da var mı öyle bir imkan diye merak ettim ama yok anladığım kadariyla

Yok maalesef zaten hepsi tecrübeli. Ben ilk doğumu özelde yapmış biri olarak devletten memnun kaldim
Ankaraya geldigimde 7 aylik falan hamile olacagim kismetse nereye gidecegim diye cok tedirginim inşallah beni kabul ederler hastaneye diyeyim o zaman hacettepe falan almiyormus çünkü öyle duydum

Ankaraya geldigimde 7 aylik falan hamile olacagim kismetse nereye gidecegim diye cok tedirginim inşallah beni kabul ederler hastaneye diyeyim o zaman hacettepe falan almiyormus çünkü öyle duydum
1 Kere kayıt açtırdı mi hepsi alıyor ama işin açığı önermem. Tayinden mi geliyorsun

Arkadaşım orda yeni doğum yaptı ama hiç memnun kallmadi malesef tabi kişiden kişiye göre değişir yani kime ne denk gelirse girdikleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…