Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Etkinlikler

Deryas ellerine sağlık çok güzel çalışmalar eklemişsin.ama ben resim eklemeyi bir türlü berceremedim.acaba yardımcı olabilirmisin.teşekür ederim

Cd liği yapacağım bende kızımla inşl parmak boyası ne oluyo acaba?

slm kızlar benim çok acil bilişsel gelişim ve dil gelişimiyle ilgili etkinliğe ihtiyacım var nolur yardım edin :çok üzgünüm: yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler a.s.

slm kızlar benim çok acil bilişsel gelişim ve dil gelişimiyle ilgili etkinliğe ihtiyacım var nolur yardım edin :çok üzgünüm: yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkler a.s.

aradığın şeyi daha ayrıntılı olarak yazarsan sevinirim canım dil gelişimi ile etkinlikler de TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ başlığında bulabilirsin ama aradığın özel bir ley varsa buluruza.s.

deryas cnm özel bişey yok ama bilişsel gelişimle ilgili etkinlik örn olarak arkadaşlardan birisi bir karton üzerine elmalar çizmiş mesela bütün,az ısırılmış,biraz daha ısırılmış ve en sonda bitmiş bir elma bunları sırasıyla çizmiş boyamış çocuklara en az ısırılan elmayı sorduk mesela ya anlatabildimmi böyle bişey dilgelişimindede müzik olabilir tekerleme olabilir ama ben değişik bişeyler arıyorum ödevim gecikti ve söz verdim ii bişeyler bulucama ama :1no2: yardım bekliyorum sizi seviyorum iiki varsınızz a.s.:enbuyukkk:

deryas cnm özel bişey yok ama bilişsel gelişimle ilgili etkinlik örn olarak arkadaşlardan birisi bir karton üzerine elmalar çizmiş mesela bütün,az ısırılmış,biraz daha ısırılmış ve en sonda bitmiş bir elma bunları sırasıyla çizmiş boyamış çocuklara en az ısırılan elmayı sorduk mesela ya anlatabildimmi böyle bişey dilgelişimindede müzik olabilir tekerleme olabilir ama ben değişik bişeyler arıyorum ödevim gecikti ve söz verdim ii bişeyler bulucama ama :1no2: yardım bekliyorum sizi seviyorum iiki varsınızz a.s.:enbuyukkk:

Canım okuma yazma etknlikleri bölümüne bir bak istersen.işine yarar şeyler varmı bakalım.ben yine eklemeler yapacağım:1hug:

baktım hepsi çok güzel ama bilmiyorum son 3 gün belki daha değişik şeyler bulabilirim die düşünüyor ve araştırıyorum mesela şöyle bişey geldi aklıma bir bulut ve bir kar tanesi resmi yapsamm çocuğa sorular sorsam sen bu kar tanesinin yerinde olsan ne hissederdin anlattırsam bunu dil gelişimi için düşünüyorum ama bilişsel gelişim için hala bişeye karar veremedim ayrıca bu etkinliğin neler amaçladığınıda yazmam gerek benneyaptımki anlayacağın hala kararsızım :Saruboceq:

Kagit tabaktan akvaryum

akvaryum2.jpg

Tahta mandallari, ortadan ayirip, ters cevirip daire seklinde yapistirip: Tencere alti:

2ylpod0.jpg

Her mevsime ayri pencere süsü:

ohk0vm.jpg

3stiw.jpg

jsni1i.jpg

Kücük saksilardan yilan

2lvbck9.jpg

GELECEK B!Z!M - GELECEK B!Z!Z • Başlık görüntüleniyor - Acelya ve Akasya ile renkli vakitler!

dergiresimleri001.jpg

Bunlarda benim sınıfımdan....................................

Son düzenleme:
X