Etkili vajina sıkılaştırıcı ve toparlayıcı krem önerileriniz?

Sheqerliq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
73
11
Bakireyim hiç ilişkim olmadı ama çok kaşımaktan vajinamda iç dış dudaklarda bollaşma gevşeme ve sarkma var. Vajina toparlayıcı sıkılaştırıcı krem kullananların önerlerini bekliyorum lütfen yardım edin. Eski minik gergin sıkı haline kavuşsun istiyorum :KK43:

Merhaba yeni katıldım aranıza.ben de sizin gibi arayış içerisindeydim i.en sonunda bi tane sipariş verdim.henüz gelmedi merakla bekliyorum bende

Tabiki yazarım ürün adı vagifirming.sizde bi araştırın istersenz.

Hepsi burada dan aldım.ama henüz gelmedi aradığımda virüsten dolayı yogunluk olduğunu söylediler.şuan teslimat tarihi 27 nisan gözüküyor.

Kullananların yorumu çıkıyor hepsi burada giriş yapılınca ne kadar doğru bilmiyorum ama.denicez.kişiden kişiye göre değişiyor heralde etkisi

Sizin sorununz tam olarak bilyorum ama bi tane daha var yani ben aslında onu alcak tım iyice bi arştırma yapınca onun kuruluk yaptığını idda ediyolar yani kararsz kaldım aslında.sizde iyce araştırın sonra alın çünkü internet alım yapmak zorundayız.utanmıyorz en azından onun adı da tongat madura ydı.

Siz vajina sıkılaştırmadan değil iç dudak toparlamadan bahsediyorsunuz fakat anladığım kadarıyla bu kremler vajina sıkılaştırma adı altında satılıyor

X