Saç Uzatma Yöntemleri Etkili saç uzatma yöntemi önerileriniz

haftada bir kullanıyorum sürüp 2 3 saat bekliyorum
sinameki yaptığm dönemde bunuda yapmıştım
sinamekiyi bırakınca bıraktım ama ikisinede tekrar başlıyorum

aklımda bulunsun o zaman canım bu yağda :))
Saçlarım şuan belimden bir karış yukarıda acaba ne kadar sürede belime gelir çok merak ediyorum ..

Anladığım kadarıysa saçı gürleştiriyor doğum kontrol hapı..
Gerçekten dikkatli olmak lazım ben çam terebentin kullanıyorum elimin üzerinde tüylenme olmuştu hafiften..

saç uzatma ve yeni çıkarma etkisi varmış
kelde bile saç çıkartıyor diyorlar

çam terebentn benm şampuanımda da var canım nasıl tüylendi elin nasıl kullanıyorsun ki?

bu arada sinemaki 1 ayda etki etmez çok kısa bir süre
zaten kür 5. kürde falan uzadığını gösteriyor en 8 yapmalısın
bende bile zorla etki etti ayda 2 cm uzatabldm anca
çok dökülme yaptığı için soğudum kürden ama 2. tura başladım bu sefer içine bir kaç damla çamterebentin yağı damlatıyorum dökülme yapmasın diye
şimdilik eskisi gibi bir dökülme söz konusu değil
valla benm saçlarım uzasa size önericem bir şeyler çünkü benim saçımda uzarsa artık sizlerinki kesin uzar o kadar diyorum yani

saç uzatma ve yeni çıkarma etkisi varmış
kelde bile saç çıkartıyor diyorlar

çam terebentn benm şampuanımda da var canım nasıl tüylendi elin nasıl kullanıyorsun ki?

normal elimle yıkıyorum canım saçlarımı elimin üst tarafında tek tük tüyler gözüme çarptı önceden hiç yoktu çünkü şimdi daha dikkatli kullanıyorum elimde şampuan bırakmıyorum duruluyorum hemen :))

Benimde saçlarım belimdeydi uçlar bir karış kırıktı kestirdim şimdi eski halini özlüyorum bir an önce uzasınlar Kısa saçlı bayan kalmasan hepimizin saçları sağlıklı bir şekilde uzasın inşallah..
Cansız saçlar dökülüyordur canım yerine daha sağlıklıları çıkıyordur, merak etme o dökülmeyi.

anladım canım
ben şimdi bir de ısırgana sardım
son durulama suyu yapıyorum
sinemaki yapıyorum
şampuanımda da çamterebentin yağı var
zaten 2 bakım yetiyor
fazla olunca saçı yorarsın
sen neler kullanıyorsun

normalde hiç uzama derdim olmazdı lisede falan
ne zamn ki saruya geçtim ve düzleştiriciye o zaman farkettm uzuyır ama uçlardan koparak dökülüyor uzadığıda boşa kalıyordu
şimdi saçımı ana rengi yaptım
kurutma makinasını bıraktım
düzleştiriciyide haftada 1 e indirdim

Ben şuanlık hiç bir şey yapmıyorum.
Çam terebentin kullandım o yeni bitti tekrardan başlayacağım cidden etkisi var.
Sinamekiye başlamayı düşünüyorum, ek olarak haftada bir bakım yağı uygularım yeterli olur sanırım..

Bende düzleştiriciyi haftada bir yapıyorum canım, zaten düz saçlarım özel zamanlarda güzel dursun diye sadece..
Bide kendi yağıyla beslenmesi daha sağlıklıymış o yüzden artık her gün yıkamıyorum saçlarımı gün aşırı yıkıyorum evdeysem..

bende gün aşırı yıkıyorum canım
bir de çok kabarık olduğunda saçlarımı bigudi ile sarıyorum maşa gibi oluyor

şimdi kızlar kafamda tasarlamaya başladım uygulayacağım bakımı; Sinamekeyi yapacağım bu garanti, arada saç bakım yağını uygularım bu da cepte... çam terebentini mi yapsam yoksa doğum kontrol hapı mı karar veremedim buna daha :44:

bende gün aşırı yıkıyorum canım
bir de çok kabarık olduğunda saçlarımı bigudi ile sarıyorum maşa gibi oluyor

canım konuşmuştuk senle..devam et küre saç alışınca dökülme filan olmuyo bende ilk yaptığımda oluyodu biraz..
bide sanrım saçta fazla bekletince oluyor..
ya bu arada hani niye resim eklemedin merak ediyorum saçlarını yaa

doğum kontrolu yaparsan bizede haber ver kesin sonuçları paylaş canım
peki sen çamterebentinin faydasını nerden anladın,yani ben tek o bakımı yapmadığım için hangisi uzatıyor bilemiyorum

çam terebendin yap canım tüm bu uygulamalar bittiğinde kontrol haplı şampuanınla yıkaması kalır daha iyi fazla şeylede uraşmazsın
çok gerekirse arada bi yağ bakımını yaparsın..bence tabi bu

doğum kontrolu yaparsan bizede haber ver kesin sonuçları paylaş canım
peki sen çamterebentinin faydasını nerden anladın,yani ben tek o bakımı yapmadığım için hangisi uzatıyor bilemiyorum

Saçlarım düzleştirmekten dolayı bayağı seyrelmişti canım, çam terebentini kullanıktan sonra yeni yeni saçlar çıkmaya başladı hatta gözle görülür bir şekilde gürleşti saçlarım ilk yıkamada fark ediyorsun zaten..

canım ben 9 kür yapmıştım sinemakiyi öyle aman aman bir uzamam olmadı sonraki kürlerde dökülme yaptı 2 saat bekletiyorum
ayda 1 olacağına 2 cm uzadı
ben de kar kardır diye yeniden yapıyorum =)
evet konuşmuştuk canım biliyorum seni
bugün 2. kürümü yaptım bir de başlamadan önce resim çektim bir kaç kür daha ilerleyim şimdi farkı anlayamayız pek farketmemiştir.o yüzden koymadım resim canım

çam terebendin yap canım tüm bu uygulamalar bittiğinde kontrol haplı şampuanınla yıkaması kalır daha iyi fazla şeylede uraşmazsın
çok gerekirse arada bi yağ bakımını yaparsın..bence tabi bu

Öyle yaparım canım, zaten çam terebentinide şampuana ekliyorum :))

tamam kızlar hadi hepimize kolay gelsin ben kaçar iygeceler..
rüyanızda uupuzun hayal ettiğiniz saçı görün bb..

anladım canım
istersen googla saç uzatmak için doğum kontrol hapı yaz bir sürü yorumlar çıkıyor bir göz atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…