- 20 Mayıs 2024
- 30
- 14
- 19
-
- Konu Sahibi lilasoulmate
yaaa ben yazacaktım bunu hahahMararla marla mererle merle mororlo morlo….
vardı hafiften yendim hâlâ üstümde bir kaç etkisi kalmış onları da yenecem inşallahSosyal anksiyeten olabilir, uzman değilim ama bir de bu konuyu araştır, uzman desteği iyi gelebilir. Yenmen gereken ses tonun değil, heyecanın çünkü..
Teşekkür ederimmÖnce psikologla görüşseniz daha iyi olur.
Artı olarak nefes çalışmaları yapabilirsiniz. Sakin bir zihin için meditasyon yapabilirsiniz. Bir de instagramda diksiyonsayfası var o sayfaya bir bakın derim.
Eskiden kalma etkileri var yani diyorsunuz ki ilk önce anksiyetemi kökten yenmem gerekiyor bende öyle düşünmüştüm :)) bu arada egerde sizde hâlâ varsa İzzettin güllüyu tavsiye ederim bir videosunu izlememle tüm bakış açım değişti sabırla tüm videolarını izleyeceğim umarımSosyal anksiyeten olabilir mi? Aynı durum bende de var zamanında diksiyon kursuna gitmiştim çok önceden ama biriyle konuştuğumda yine heyecanlandığım için pek etki etmemişti kurs
Öyle görünüyor ya çocukluğumda çok özgüvenli umursamaz biri olduğumu sanıyordum ama o zaman bile konuşurken heyecana giriyordum demek ki eskiden beri varmış sadece şimdi tetiklenmelerle fazlalaştı ama aştım sadece heyecanı aşamadım...Sizin ki diksiyondan cok sosyal anksiyete olabilir.
Tamamen yenemesen dahi yöneteceğin duruma gelirsinvardı hafiften yendim hâlâ üstümde bir kaç etkisi kalmış onları da yenecem inşallah
Gelişme var mı peki ?Sesimde toplamayı ayarlayamiyorum.
Bunun için sesli kitap okuyorum.
Bol bol radyo tiyatroları dinliyorum
Etkili konuşmayı eltiyle konuşma yöntemi diye okumamMerhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir sizden bugün bir öneri isteyeceğim .
Ben konuşurken çok heyecanlanıyorum sesim içime kaçıyor olur olmadık yerde kalınlaşıp inceliyor . Bir ortamda konuşurken ses tonum yüzünden pek ciddiye alınmıyorum yani etkileyici değil . Heyecandan cümle kuramıyorum bazen durumum vahim sanırım (son birkaç yıldır böyle ama bu aralar başıma çok bela oldu) önerileriniz var mı neler yapmalıyım söyleyeceğiniz şeyler ücretsiz olursa daha iyi olur <3 esenlikler
(Son olarak şunu da ekleyeyim sadece biriyleyken böyleyim kendi başıma edebiyatçı bile olabiliyorum ksxblwnxk)
Farkedilir sekilde var.Gelişme var mı peki ?
Teşekkür ederimmFarkedilir sekilde var.
Oneririm