- 20 Mayıs 2024
- 30
- 14
- 19
- Konu Sahibi lilasoulmate
Farkedilir sekilde var.
Oneririm
Allah iyiliğinizi versinEtkili konuşmayı eltiyle konuşma yöntemi diye okumam haykırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkedilir sekilde var.
Oneririm
Allah iyiliğinizi versinEtkili konuşmayı eltiyle konuşma yöntemi diye okumam haykırdım
Belirli illerde mi oluyor yoksa internet üzerinde mi bunlar ?konuşma ve hitabet için toastmasters kulüplerini önerebilirim.
gidip konuşma yapıyorsun ve değerlendiriyorlar böyle dernek gibi bir topluluk düzenli yapıyorlarmış bu toplantıları. ben de fırsat buldukça katılıyorum.
Yt'da önerdiğiniz bir kanal var mı?İyi bir diksiyon kursuna git, yotubede güzel eğitimler var onları izle en çokta pratik önemli yapa yapa alışacaksın kimse sunucu doğmuyor bazı insanlar daha yetenekli ve önlerine fırsat sunulmuş sadece
Geç kalmışım yazmak için sen çok yaşaMararla marla mererle merle mororlo morlo….
hiç bakmadım bir ara Mennan şahinin falan vardıYt'da önerdiğiniz bir kanal var mı?
Teşekkür ederimmhiç bakmadım bir ara Mennan şahinin falan vardı
istanbul ve ankara'da var internet üzerinden de katılabiliyorsun.Belirli illerde mi oluyor yoksa internet üzerinde mi bunlar ?