Bebek Beslenmesi etkili gaz çıkarma yöntemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

misircan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
20
1
86
43
İstanbul
eşimin icat ettiği etkili bir gaz çıkarma yöntemini paylaşmak istedim.
bebeği koltuk altlarından havaya kaldırıp düz şekilde tutuyorsunuz (buz patencilerin yaptığı gibi). kendisi de içgüdüsel olarak bacaklarını vücuduyla aynı çizgide tutuyor, bunu yaparken muhtemelen karın kasları çalıştığı için zorlanıyor ve her defasıda gaz çıkarıyor (bağırsaklarından). özellikle gaz sıkıntısı olan bebeklerinizde denemenizi tavsiye ederim.

canım ben böle yapıyorum ama ağzından çıkarıyorbilmiyorumkismile

çok uzun süre değil. yeterince düz bir çizgide tutunca gaz çıkarıyor. ama mesela ben kaldırdığımda eşimin kaldırması kadar etkili olmuyor çünkü o daha düz tutabiliyor kolları daha güçlü olduğu için. eğer kendiniz yaptıysanız bi de eşinize denettirin :)

yüzüstü yatırıncada aynı etki oluyor bebek baş ve ayaklarını kaldırınca ağırlık mideye baskılanıyor ve bebek mideden gaz çıkarıyor zorlanması sebebiylede bağırsaklardan çıkarıyor havaya kaldırmaktan düz tutmaya çalışmaktansa yüzüstü yatırıp bebeğin kendi çıkarmasını sağlamak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…