Tabii ki var aksam mutlaka bu konuda size yardimci olucam yanina ufak bir egzersiz programi da dahil edebiliriz size yazarimDoktoru 1 yil once bıraktım o da bundan sonrasinin zor gittigini soylemisti be o zamanda donem donem vucudum odem yapiyordu bana biseyin etkiledigini söylemişti emzirme donemi bitince deneme yanilma buluruz demisti egzersizi yapiyorim ama duzenli degil cuma günü karar verdim duzenli yapacagima migren tutunca bozuluyor duzenim bu sayfada kilo vermemi harekete geçirecek bi detoks var mi diye yazmistim hala cevap alamadim
benim de ikinci yapışımda aynı etki olmadı gibi... bu vücut da ne uyanık anında bağışıklık yapıyorK
Buni ilk denediğimde bana da faydasi olmuşta 3 4 kerw yaptım en son gecen hafta sebesiz odem oldugu icin yine yaptım ama fazla etkilemedi
Biraz daha kuvvetli detox yapmanda fayda var ya da tek yonlu degil 1 haftalik biraz daha zorlayico ama kesin sonuc getiren detoxlari oneririmbenim de ikinci yapışımda aynı etki olmadı gibi... bu vücut da ne uyanık anında bağışıklık yapıyor
bu detoxu unuttunuzzzBiraz daha kuvvetli detox yapmanda fayda var ya da tek yonlu degil 1 haftalik biraz daha zorlayico ama kesin sonuc getiren detoxlari oneririm
Haftaya 1 haftalik her igunu barindiran bir derox yazicam takip etmenizi tavsiye ederim .)
Merhaba :) unuttum demeyelim ama uzerinde cok calistik harika bir ,1 haftalik detox programi oldubu detoxu unuttunuzzz
tamam sabırsızlıkla bekliyorummMerhaba :) unuttum demeyelim ama uzerinde cok calistik harika bir ,1 haftalik detox programi oldu
Sadece paylasmakta teredduerim var ..
Cok etkili oldugu icin manimum 6 ayda 1 defa yapilmali
Detaylari paylasicam hic merak etmeyin
Sevgiler
Merhabaaa tariflerinizi merak içinde bekliyorum.Merhaba :) unuttum demeyelim ama uzerinde cok calistik harika bir ,1 haftalik detox programi oldu
Sadece paylasmakta teredduerim var ..
Cok etkili oldugu icin manimum 6 ayda 1 defa yapilmali
Detaylari paylasicam hic merak etmeyin
Sevgiler
Malum bir zayiflama kilo verme fit olma cabasidir gidiyor butun hanimlar ..
Bir de yakinlasmis ozel gunler davetler dugunler yemekler organizasyonlar da cabasi ..havalarin yumusamasiyla yazin bize hoz kirpiyor olmasiyla da daha hafif elbiselerin icinde bir yerimizden firlayan yaglari saklama derdi..!
İste bu larin hepsine bir dur demenin zamani geldi..
Saglikli beslenme ,hayatimiza sporu dahil etme sivi alimimizi arttirma ve her beslenme programi oncesi vucudu ateslemek icin detox programi..
Evettt hazir hisseden tum kanatsiz melekler yaglari yakmanin zamani geldi...isteyen herkese yardimci olabilirim
Sıvı detoksları hakkında ne düşünüyorsunuz? 2-3 günlük paketler halinde geliyor sırf bu içecekleri içiyorsun falan filan. Denesem mi acaba diyorum. Aranızda deneyen var mı?