Etkili Detoxlar

Fit olmak mi kilo vermek mi ?

• Fit olmak

OY: 21 63,6%
  • Kilo vermek

OY: 12 36,4%

• Ankete Katılan
    33

aeb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
51
29
Malum bir zayiflama kilo verme fit olma cabasidir gidiyor butun hanimlar ..
Bir de yakinlasmis ozel gunler davetler dugunler yemekler organizasyonlar da cabasi ..havalarin yumusamasiyla yazin bize hoz kirpiyor olmasiyla da daha hafif elbiselerin icinde bir yerimizden firlayan yaglari saklama derdi..!
İste bu larin hepsine bir dur demenin zamani geldi..
Saglikli beslenme ,hayatimiza sporu dahil etme sivi alimimizi arttirma ve her beslenme programi oncesi vucudu ateslemek icin detox programi..
Evettt hazir hisseden tum kanatsiz melekler yaglari yakmanin zamani geldi...isteyen herkese yardimci olabilirim

Super etkili kisa bir programi paylasmaya hazirlaniyoruz hanimlar

DETOX SUYU :
1/2 litre ilik su icine 30 adet maydonoz koyuyoruz ,1 saat bu suyu dinlenmesi icin bekliyoruz ( agzi kapali bir sekilde ) gun icinde bu suyu tuketiyoruz..

Vucuttaki odemleri yavas yavas atmaya basliyoruz..
Devami geliyor .)

Arkadaslar detox calismalari hizla devam ederken daha etkili kürleri de yazmaya devam edicem..
Sizden istedigim sahlik sorunlarinizin olup olmadigi ?
Bol enerji ve sevgiyle kalin
Fazlaliklardan kurtuluyoruz hayydi bakalim

bir kür de benden gelsin. geçen hafta diyetle birlikte yaptım bu kürü. 2 kilo 800 gram verdim ve yüzde doksanı yağdan.
bir elma (yeşil*kırmızı farketmez)
bir kabuk tarçın (kesinlikle toz olmaz)
yeşilçay (poşeti de olabilir) 1 litre suyla kaynatıp gün içinde ılık ılık içiyorsunuz. zamanı farketmez ben yemeklerden bir kaç dakika önce içtim. Aynı malzemeleri iki defa kullanabilirsiniz.

Kilo kaybinda ya da ani detoxlarda vucut direncini arttimak ve bagisiklik sistemini guclendirmek icin
Gunde en fazla 3 kere olmak uzere
1 findan yesil cay icine 1 cay kasigi corek otu koyuyoruz 10 dk icinde kaldiktan sonra seker ilavesiz iciyoruz
Afiyettt olsunnnn

Evet hanimlar diet listelerinizde mutlaka yogurt olmazsa olmazimiz ama ufak bir ayrintiyi atladiginizi dusunuyorum
Ogun aralarinda 1 kase yogurt icine bir cay kasigi corek otunu ekliyoruz ve afiyetle yiyoruz

1 haftalik detox programi isteyen var mi acabaa ???
Tam bir beslenme programi 1 hafta icinde etkili cozum !

1 haftalik detox programi isteyen var mi acabaa ???
Tam bir beslenme programi 1 hafta icinde etkili cozum !
Sevinirim yazarsan merak ettim beni cok tuvalete cikaracak bi çözüm lazim

DETOX SUYU :
1/2 litre ilik su icine 30 adet maydonoz koyuyoruz ,1 saat bu suyu dinlenmesi icin bekliyoruz ( agzi kapali bir sekilde ) gun icinde bu suyu tuketiyoruz..

Devami geliyor .)
Merhaba ben bu maydanoz suyunun böbrekleri tahriş ettiğini okudum bir yerde ama

Merhaba ben bu maydanoz suyunun böbrekleri tahriş ettiğini okudum bir yerde ama
Merhaba Sevgili Ceylan
Evet bu tarz ozel karisimlari gunluk hayatimizda su tuketir gibi icersek eger bobrekler gereginden fazla calisacagi icin sikinti yaratabilir..
Fakat bobrekleron sizin soylemek istediginiz sekilde tahribata ugramasi icin cok uzun sure bu sivilarin icilmesi gerekiyor
Detoxlar kisa sureli vucudu yenileme kendine getirme amacli yapilan bir nevi beden duzenleme gibi ayrintilardir..
Yine sormak istediginiz konularda yardimci olmak dilegi ile ♥️

Merhaba Sevgili Ceylan
Evet bu tarz ozel karisimlari gunluk hayatimizda su tuketir gibi icersek eger bobrekler gereginden fazla calisacagi icin sikinti yaratabilir..
Fakat bobrekleron sizin soylemek istediginiz sekilde tahribata ugramasi icin cok uzun sure bu sivilarin icilmesi gerekiyor
Detoxlar kisa sureli vucudu yenileme kendine getirme amacli yapilan bir nevi beden duzenleme gibi ayrintilardir..
Yine sormak istediginiz konularda yardimci olmak dilegi ile ♥️
Çok teşekkür ederim

DETOX SUYU :

Devami geliyor .)
Bir de bu uygulamayı kaç gün boyunca yapıyoruz?

Merhaba Orkide1453
Anladigim kadari ile tuvalete cikma sorunu mu yasiyorsunuz ?
Evet diyette stres yapinca tikaniyorum çıkamıyorum ve tartida arti goruyorim bi eksi bi atriyim bir yili askin zamandir diyetisyen le 10 kilo kadar vermisligim var ama bu 60 dan 5yil sonra ilk defa kurtulmistum malesef bu hafta yine 60.3u gordum bu hafta lahana corbali uygulamayi dusunuyorim ama biraz yorgunluk ve stres var malesef ve diskalifiye olursam cok uzulcem cuma takim yarismasindan

K
bir kür de benden gelsin. geçen hafta diyetle birlikte yaptım bu kürü. 2 kilo 800 gram verdim ve yüzde doksanı yağdan.
bir elma (yeşil*kırmızı farketmez)
bir kabuk tarçın (kesinlikle toz olmaz)
yeşilçay (poşeti de olabilir) 1 litre suyla kaynatıp gün içinde ılık ılık içiyorsunuz. zamanı farketmez ben yemeklerden bir kaç dakika önce içtim. Aynı malzemeleri iki defa kullanabilirsiniz.
Buni ilk denediğimde bana da faydasi olmuşta 3 4 kerw yaptım en son gecen hafta sebesiz odem oldugu icin yine yaptım ama fazla etkilemedi

K

Buni ilk denediğimde bana da faydasi olmuşta 3 4 kerw yaptım en son gecen hafta sebesiz odem oldugu icin yine yaptım ama fazla etkilemedi
Evet yazan arkadasimiza tesekkur ediyorum fakat bu tarz icecekleri her dongude yapmak dogru olmayabilir..yanlis demiyorum aciklamak istedigim metabolizma bazi durumlarda tek yonlu calismalara tepki gostermemeye baslayabilir..tekrar ettiginizde ayni reaksiyonu alamiyorsak yerine daha farkli bir program uygulamayi denemelisiniz
Bunun yaninda beslenme ile birlikte egzersizlere de mutlaka yer vermenizi oneriyorum..

Evet diyette stres yapinca tikaniyorum çıkamıyorum ve tartida arti goruyorim bi eksi bi atriyim bir yili askin zamandir diyetisyen le 10 kilo kadar vermisligim var ama bu 60 dan 5yil sonra ilk defa kurtulmistum malesef bu hafta yine 60.3u gordum bu hafta lahana corbali uygulamayi dusunuyorim ama biraz yorgunluk ve stres var malesef ve diskalifiye olursam cok uzulcem cuma takim yarismasindan
12 ayda 10 kilo bizim ideal dedigimiz yavas ama geri almamak uzere verilen kilo siniflandirmasina girmektedir..sizi bu surecteki basarinizdan oturu ayrica tebrik ediyorum..
Kilo kayiplarinda bizim hedeflerimiz kas yogunlugunu arttirip yag yakimini desteklemektir..ve bazi donemlerde kilo kayiplarimizda yavaslama oldugu gibi duraklama donemi de olmaktadir..
Yapmis oldugunuz diyet listenizde ufak tefek degisikliklerle bu duraklama donemini hizli gecebilirsiniz..doktorunuzdan da bu konuda yardim talep ediniz..
Uyguladiginiz egzersiz programi var mi ?

12 ayda 10 kilo bizim ideal dedigimiz yavas ama geri almamak uzere verilen kilo siniflandirmasina girmektedir..sizi bu surecteki basarinizdan oturu ayrica tebrik ediyorum..
Kilo kayiplarinda bizim hedeflerimiz kas yogunlugunu arttirip yag yakimini desteklemektir..ve bazi donemlerde kilo kayiplarimizda yavaslama oldugu gibi duraklama donemi de olmaktadir..
Yapmis oldugunuz diyet listenizde ufak tefek degisikliklerle bu duraklama donemini hizli gecebilirsiniz..doktorunuzdan da bu konuda yardim talep ediniz..
Uyguladiginiz egzersiz programi var mi ?
Doktoru 1 yil once bıraktım o da bundan sonrasinin zor gittigini soylemisti be o zamanda donem donem vucudum odem yapiyordu bana biseyin etkiledigini söylemişti emzirme donemi bitince deneme yanilma buluruz demisti egzersizi yapiyorim ama duzenli degil cuma günü karar verdim duzenli yapacagima migren tutunca bozuluyor duzenim bu sayfada kilo vermemi harekete geçirecek bi detoks var mi diye yazmistim hala cevap alamadim

X