- 22 Kasım 2020
- 6.308
- 89.868
- 498
- Konu Sahibi pisisimila
Meslekten bagimsiz, sadece kendime özgü tariflerOndan seni etiketledim zaten seni hınzır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meslekten bagimsiz, sadece kendime özgü tariflerOndan seni etiketledim zaten seni hınzır
Seni yerim Sapşik bebeMeslekten bagimsiz, sadece kendime özgü tarifler
Ondan seni etiketledim zaten seni
Mesleginiz neMeslekten bagimsiz, sadece kendime özgü tarifler
Ya neden amaaSoyleyeni yakarim
Öyle bi tarif görmüştüm burda biri paylaşmış ama tze zencefil diyo onu nerde bulucam bilmiyorum tozu olur mu acaba zencefil de pek sevmem amaTabiki biraz bekliyor canim, hemen içilmiyor. Zaten anlıyorsun ama bir gece de bana çok geldi
Hayatimda yutamadigim nadir seylerden birisi buBirde dukan birası var,on beş gün yapılıyor. Belki duymussunuzdur. O da etkili oluyor
Canım ben hiç dukan birasina zencefil koymadım. En fazla toz zencefili yoğurda karıştırıp yerim yani. O da yağ yağıyorÖyle bi tarif görmüştüm burda biri paylaşmış ama tze zencefil diyo onu nerde bulucam bilmiyorum tozu olur mu acaba zencefil de pek sevmem ama
Aaaa neden ki kuzucum, çok fresh bişey oluyorHayatimda yutamadigim nadir seylerden birisi bu
Birde kabak detoksu varYa neden amaa
Heee cok fresh cok, dene de gorAaaa neden ki kuzucum, çok fresh bişey oluyor
Evet onu da yapmisligim var çok teşekkür ederim yarın tekrar görüşmek üzereCanım ben hiç dukan birasina zencefil koymadım. En fazla toz zencefili yoğurda karıştırıp yerim yani. O da yağ yağıyor
Bir kaç kere yaptim kuzucum birde ben soğuk suyla değil ılık suyla yapıyorum sen düşünHeee cok fresh cok, dene de gor
Market, manav reyonu?Öyle bi tarif görmüştüm burda biri paylaşmış ama tze zencefil diyo onu nerde bulucam bilmiyorum tozu olur mu acaba zencefil de pek sevmem ama
Ay sus sus, icim bi hos oldu bak gene ilik su diyo bi de yaaaBir kaç kere yaptim kuzucum birde ben soğuk suyla değil ılık suyla yapıyorum sen düşün
Ramazandan sonra gene içeyim bari aklıma getirdin beybiAy sus sus, icim bi hos oldu bak gene ilik su diyo bi de yaaa
Beni hic karistirma, senin zaten aklindaymis bu. Yoksa ben kimsenin aklina onu dusurmem ahahahahhaRamazandan sonra gene içeyim bari aklıma getirdin beybi
Soyleyeni yakarim
İçimdeki gün yüzüne çıktı icerkene seni düşüncem beybimBeni hic karistirma, senin zaten aklindaymis bu. Yoksa ben kimsenin aklina onu dusurmem ahahahahha
İçimdeki gün yüzüne çıktı icerkene seni düşüncem beybim