- 9 Nisan 2023
- 33
- 36
- 3
- 28
- Konu Sahibi pisisimila
-
Ya çok etkili olsun karışımın tadı iğrenç olsa da olur kilo verebilmek uğruna herseyi göze alabilirim o kadar azim varBu hafta elmali ve tarcinli iciyorum ben, süper!
Aaa lovem nasıl yapıyorsun,bizede anlatBu hafta elmali ve tarcinli iciyorum ben, süper!
Evet yapmayı düşünüyorum malzemelerini hatırlayamadım ama maden suyu aklımda kalmış onu almıştım geri kalan malzemeleri biliyorsanız yazma şansınız vsr mıBirde dukan birası var,on beş gün yapılıyor. Belki duymussunuzdur. O da etkili oluyor
İki poşet yeşil çay, 1,5 litre su, yarim limon suyu,1 şişe maden suyu. On beş gün boyunca düzenli olarak kullanıyorsunuz. Aslında bir limon ama bence çok ekşi oluyor,yarim limon daha iyi oluyor.Evet yapmayı düşünüyorum malzemelerini hatırlayamadım ama maden suyu aklımda kalmış onu almıştım geri kalan malzemeleri biliyorsanız yazma şansınız vsr mı
Bir elmaAaa lovem nasıl yapıyorsun,bizede anlat
Bol bol olsun bana çok sıkıntı değilİki poşet yeşil çay, 1,5 litre su, yarim limon suyu,1 şişe maden suyu. On beş gün boyunca düzenli olarak kullanıyorsunuz. Aslında bir limon ama bence çok ekşi oluyor,yarim limon daha iyi oluyor.
Bu başka bi tarif sanırım hicbiseye alerjim yok çok şükür yaglarim haricindeBir elma
Bir limon
Ceviz buyuklugu zencefil
Biberiye
3 tane karanfil
3 tane karabiber
1 cubuk tarçın
1 lt suda demle, gun boyu ic, ertesi gune taze yap tekrar.
Herhangi bir maddeye alerjiniz varsa karismam, dikkat edin
Zencefil toz olarak var oda olur mu acabaBu başka bi tarif sanırım hicbiseye alerjim yok çok şükür yaglarim haricinde
Malzemeler çokmuş heee lovemBir elma
Bir limon
Ceviz buyuklugu zencefil
Biberiye
3 tane karanfil
3 tane karabiber
1 cubuk tarçın
1 lt suda demle, gun boyu ic, ertesi gune taze yap tekrar.
Herhangi bir maddeye alerjiniz varsa karismam, dikkat edin
Cayir cayir yag yakiyor canoMalzemeler çokmuş heee lovemama tadını çok merak ettim
Onu hiç duymadim canım, çok bekleyince acı oluyor amaBol bol olsun bana çok sıkıntı değilçok teşekkür ederim 1 gece bekletsek acaba daha iyi olur mu bugün yapsam mesela yarın akşam içmeye başlasam
Ondan taş gibisin dimi hatun
Ama yesilcayin biraz kendini salmasi gerekir diye düşünüyorum hemen yapıp içince içindeki maddeleri suya geçirmesi için biraz zaman gerektirir mantık olarak sanırımOnu hiç duymadim canım, çok bekleyince acı oluyor ama
Ondan seni etiketledim zaten seni hınzır
Ayda bir 5 gun iciyorum bunu, daha fazla uzatilmamasi lazim, tansiyonu bozar.
bende cok boyle tarifler
Tabiki biraz bekliyor canim, hemen içilmiyor. Zaten anlıyorsun ama bir gece de bana çok geldiAma yesilcayin biraz kendini salmasi gerekir diye düşünüyorum hemen yapıp içince içindeki maddeleri suya geçirmesi için biraz zaman gerektirir mantık olarak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?