Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Canım dolgu maddesı olarak kullanıyorlar,kırısıklıkların ıcını dolduruyorlar.Zaten o yuzden botoxlu tipler şişmiş balon gibi oluyor ayarını kacırınca.Hatta yenı yenı burun estetiginde bıle kullanılmaya basladı

gercekten hiçbirsey bilmıyormussum agızım acık kaldı :1shok:

burun estetiginde en son duydugun sey mikro kesme ve torpüleme işlemiydi simdi yeni yeni neler cıkmıs oyle

Waowwwwwwwwwwwww Meganın eksi halini bilmesem ne kadar guzel yaratılmıs bir dişi diyecegim

valal meganın su anki vucutu sahanee ruj falan bahaneee oldu kaydirigubbakcemile3
ben koydugum fotoolardan sona baska birsey goremıyorum meganda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
taşş taşşş

tabiki tas gibi zaten oncekı halide fena degilmıs

ama bu bize haksızlık ya bizlerde estetik yok bizde tas gibiyiz mubarek =)

acıkcası ben estetıklı yada estetıksız dıye bakamıyorum livcim.sonuca bakıyorum.yakıstıran yaptırsın,yeter ki ortalarda plastik bebek gibi dolasmasın.

eh işte bizim taşlıgımızda kendi sınırlarımız ıcınde yasanıyor :)))))))))))))

yok tatlım be saka yaptım zaten

bende aynen senin gibi dusunuyorum ...estetikcisi kımse cok dogal yapmıs ne dudaklarının estetik oldugu belli ne goguslerinin ne de elmacık kemiklerinin sonuc harika

yok tatlım be saka yaptım zaten

bende aynen senin gibi dusunuyorum ...estetikcisi kımse cok dogal yapmıs ne dudaklarının estetik oldugu belli ne goguslerinin ne de elmacık kemiklerinin sonuc harika

aynı fıkırdeyız kaydirigubbakcemile5

Brian yazıorrrrrrrrrr sevgilisin adıııııııııııııııııı

sagol fot için daliahcım ...

yeri oldukca hosuma gitti ...meganın yaptıktıklarının içinde en iyisi bu gibi

brian pek hosuma gitmedi ama yakısıyorlar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…