• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

comicconwb0911.jpg

Valla Livcim Megana az makyaj yapıyor dedin ve ben soka ugradım kaydirigubbakcemile3
Guzel kadın ama saglam makyaj yapıyor.

Megani bombardımana tutuyor dış basın,boya kupu dıye..ben hıc rujsuz farsız fondotensiz allıksız meganı gormedım..ıllaki o agır fondoteni , farı ve kalemlı dudak makyajını yapıyor..
Takma kirpikler hep var zaten.

156r4hd.jpg

dnm3jc.jpg

8y5ded.jpg

346szlw.jpg

dze6pk.jpg

180y2t.jpg

k3t34w.jpg

33d9mxl.jpg

2zdun3d.jpg

2hmzzix.jpg

Valla Livcim Megana az makyaj yapıyor dedin ve ben soka ugradım kaydirigubbakcemile3
Guzel kadın ama saglam makyaj yapıyor.

Megani bombardımana tutuyor dış basın,boya kupu dıye..ben hıc rujsuz farsız fondotensiz allıksız meganı gormedım..İllaki o agır fondoteni , farı ve kalemlı dudak makyajını yapıyor..
Takma kirpikler hep var zaten.

kesinlikle dedigin gibi cnm sıfır makyajlı fot.ı yok gibi birsey

yani ben sadece abartılı yapmıyor demek istedim ...bazı insanlara bakarsın bir kılo makyajlı gibi durur meganda oyle durmuyor bence ...bana gayet hafif ve dogal geldi fondoten ve allıgı yuzunde yok gibi duruyor diyecektim kı sen agır demıssın

Yaptığı makyajlar hoş..
Ama kırmızı ruj güzel durmuyor bence..

kesinlikle dedigin gibi cnm sıfır makyajlı fot.ı yok gibi birsey

yani ben sadece abartılı yapmıyor demek istedim ...bazı insanlara bakarsın bir kılo makyajlı gibi durur meganda oyle durmuyor bence ...bana gayet hafif ve dogal geldi fondoten ve allıgı yuzunde yok gibi duruyor diyecektim kı sen agır demıssın

canım ben Angelinadan Livden Nicole Kidmandan Diane Krugerdan vs vs alıskınım..boyle tam kadro A-Z den makyaj bana abartı gelıyor..
makyajlar guzel ama full aksesuar oldugu ıcın dogal gelmıyor bana,ben sıfıra yakın olanları daha cokk begenıyorummmmmmmmmmm :asigim: :asigim:

boyle daha guzel bence :asigim: buarada yanındaki cocuk Brianin cocugu

004122.jpg

meganfoxoutandabout2tn.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Brianin ile iliskılerini hiç bilmıyorum ne kadar suredir birlikteler kı ?

evet cnm burada da cok guzel ...siyah sac nasılda yakısıyor oyle :nazar:

Back