• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Yine şişmiş suratı. :s

megan-fox-larchmont-bungalow-03.jpg

megan-fox-larchmont-bungalow-01.jpg

megan-fox-larchmont-bungalow-02.jpg

Yaa yine ne yapmış bu suratına. :19: Ne tipsiz bu fotolarda. Megan'a benzemiyor bile. Donuk, saçma sapan bi ifadesi var suratının. Bu kadına çok koyu+parlak rujları da hiç yakıştıramıyorum. Çok kötü geldi gözüme toptan. :19::19:

:19::19::19::19::19::19::19::19:
megan-fox-clive-owen-vertu-02.jpg

megan-fox-clive-owen-vertu-04.jpg

megan-fox-clive-owen-vertu-09.jpg

megan-fox-clive-owen-vertu-17.jpg

megan-fox-clive-owen-vertu-03.jpg

megan-fox-clive-owen-vertu-01.jpg

Ama burdaa öldüm bittim. Saçına, tenine, makyajına, duruşuna, kıyafetine; her şeyine...

:nazar::nazar::nazar::nazar::69::69::69: AFet afett...
megan-fox-veterans-visit-01.jpg

megan-fox-veterans-visit-13.jpg

megan-fox-veterans-visit-08.jpg

megan-fox-veterans-visit-18.jpg

megan-fox-veterans-visit-10.jpg

megan-fox-veterans-visit-19.jpg

megan-fox-veterans-visit-17.jpg

megan-fox-veterans-visit-14.jpg

Son düzenleme:
Yüz hatları çok hoş aslında buğday teni beğenirim ama Megan'ın ten rengi muhteşem çok beğeniyorum. Yinede yüz olarak beyaz herzaman daha çekici duruyor. :nazar::nazar:

600full-megan-fox.jpg

600full-megan-fox.jpg

600full-megan-fox.jpg

600full-megan-fox.jpg

600full-megan-fox.jpg

600full-megan-fox.jpg

:nazar::nazar::nazar:

Megan buğday tenli değil ki. Pamuk gibi bembeyaz bi kadın. Buğday tenli ve daha da koyu olduğu zamanlar solaryuma giriyordu.

Megan buğday tenli değil ki. Pamuk gibi bembeyaz bi kadın. Buğday tenli ve daha da koyu olduğu zamanlar solaryuma giriyordu.

Yok ben zaten Megan'a buğday tenli demedim ben buğday tenlileri beğenirim ama Megan'a beyaz teni çok yakıştırıyorum yüzüde beyaz çok hoş duruyor demek istedim. :1:

Back