Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Hiç begenmiyorum şu kadını yaa.. Çok yapay bi ifadesi var hele o baş parmakları .. Öff. -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Yeniler enfes... Doğal makyajına hastayım şu kadının yaa... Harika görünüyor. :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadının saçları hiçbir zaman siyah olmadı ki herkes tuturmuş siyah siyah hyr değil ışıktan öyle sizlerde gördünüz zaten .

Neyse bu kadının ayakkabı şeçimlerini pek beğenmiyorum .

Son düzenleme:
Bu kadının saçları hiçbir zaman siyah olmadı ki herkes tuturmuş siyah siyah hyr değil ışıktan öyle sizlerde gördünüz zaten .

Neyse bu kadının ayakkabı şeçimlerini pek beğenmiyorum .

Siyah lafın gelişi edilen bir laf. Nerden bilicez ki tam tonunu. Koyu kahve gibi bir şey ama siyah görünüyor. Ne önemi var yani. sempatiksalakcinni

Ben sadece burası için konuşmadım aslında =) Şaç topiğinde çok fazla bunun lafı geçiyor .Siyah zannedip boyayanlar hayal kırıklığı yaşayabilirler. Forumda rastlıyorum öylelerine. Aman neyse :icecream:

Son düzenleme:
kaplanlı fotolarda görünce 2009 megan geri dönmüş dedim :) yalnız nası yani büyük kaplanla öyle yaaaaaaaaa? olcak bu kız ama bu estetik seviyesinde sabit dursun artık. cildi çok güzel, sivilcelerine kalıcı çözüm bulmuş, güzel de peeling yaptırıyo herhalde.

Siyah lafın gelişi edilen bir laf. Nerden bilicez ki tam tonunu. Koyu kahve gibi bir şey ama siyah görünüyor. Ne önemi var yani. sempatiksalakcinni

bence çook önemi var.saçım kestane mesela gören siyah diyo ama simsiyah bi renk değil.siyah sert gösteriyo biraz daha ..ben rengimi buldum tam bana göre siyah çok sertti mesela...insanlar yanlış biliyo kuaförler de dahil..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…