• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

2007 senesı fotoları ne kadar da farklı..

meganfocelebutopia6.jpg

meganfoxnetkorea20.jpg

Gordum bunları da artık oylesıne sıkıldım kı pacoz halı,kafasında sapka,yuzunu saklarken..bıktım artık :)))

Evet hep aynı kıyafetler, aynı poz.
Keşke 2007deki hali gibi harika suratıyla daha çok görsek.
Eski Megan gibi... boshayallersmile

Yanlış fotoyu koydum
Edit butonu da kalkmış. :kızgın:
2. fotoyu koycaktım aslında. Güzel olan o.

Yenilerrr... ;) Nihayet suratını görebiliyoruz. :lepi: Ne zaman şişecek şu balon surat acaba:...

normal_megan-fox-03sept2010-05.jpg

normal_megan-fox-03sept2010-10.jpg

normal_megan-fox-03sept2010-09.jpg

normal_megan-fox-03sept2010-03.jpg

normal_megan-fox-03sept2010-13.jpg

normal_megan-fox-03sept2010-14.jpg

Son fot.ları beğendim yalnız o pantolon çok adi görünüyor :/ yerlere değiyor insan bir parçasını aldırır akannehir Plastik parmak arası terliklerde çoktandır ayağında bilmiyorumkismile üstüne parada verseler bile asla böyle birsey giyinmem.
Giyim konusunda Megan çok zevksiz

livim valla burada kizlar ve erkekler hep boole giyinio desem :S pantolon pacasi yaptirmak die bisi yok hicbirinde gundelik kiyafetlerine onem vermiorlar. yaz kis o pantolon hep o sekilde zaten bi zmn sonra arka tarafi kendinden erior. hele kisin sirimsiklam olmus pacalarla dolaniorlar zaten gene flip floplar ayaklarda counda :S gunduzleri hic ozensiz dolaniorlar ama geceleri hepsi hollywood yildizi yahu akannehir
megana mahsus deil yani oole gormus buyumus mu denir artik ne denir ne biliyim iste sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bayılıyorum ben giyim tarzına.
Her şeyiyle çok uyumlu. Çok yakışıyor ona. boshayallersmile
Çok havalı ve kaliteli görünüyor.
Bir de o lolita tarzı saçlarla bir içim su... boshayallersmile
Çok doğal ve rahat. :)

salaş tarzı benımde hosuma gıdıyor..fakat flıp flop olayında su plastık seyleri hic sevemedım

Back