Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son fot.ları beğendim yalnız o pantolon çok adi görünüyor :/ yerlere değiyor insan bir parçasını aldırır akannehir Plastik parmak arası terliklerde çoktandır ayağında bilmiyorumkismile üstüne parada verseler bile asla böyle birsey giyinmem. Giyim konusunda Megan çok zevksiz
livim valla burada kizlar ve erkekler hep boole giyinio desem :S pantolon pacasi yaptirmak die bisi yok hicbirinde gundelik kiyafetlerine onem vermiorlar. yaz kis o pantolon hep o sekilde zaten bi zmn sonra arka tarafi kendinden erior. hele kisin sirimsiklam olmus pacalarla dolaniorlar zaten gene flip floplar ayaklarda counda :S gunduzleri hic ozensiz dolaniorlar ama geceleri hepsi hollywood yildizi yahu akannehir megana mahsus deil yani oole gormus buyumus mu denir artik ne denir ne biliyim iste sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Bayılıyorum ben giyim tarzına. Her şeyiyle çok uyumlu. Çok yakışıyor ona. boshayallersmile Çok havalı ve kaliteli görünüyor. Bir de o lolita tarzı saçlarla bir içim su... boshayallersmile Çok doğal ve rahat. :)