• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Yenilerle devam edelim.
Megan'ın son hallerini hiç ama hiç beğenmiyorum. :umursamaz:
Eminem'in klibindeki halini ve yüz ifadesini de hiç sevmedim. :umursamaz:
Bir çirkinlik var bu kadında. Hiç hoşuma gitmiyor artık.
Eski yüz ifadesi yok.

megan-fox-27aug2010-la-03.JPG

normal_megan-fox-27aug2010-la-15.JPG

normal_megan-fox-27aug2010-la-14.JPG

normal_megan-fox-27aug2010-la-12.JPG

normal_megan-fox-27aug2010-la-24.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sabah tv de ceylan vardı botox yaptırmıstı,aynen bu goruntu vardı da ondan da..

ya bu yaşta ne botoxu anlamıyorum ben

Amerika'da bir kozmetikcide calistim.Oraya sivilce kapatıcı almaya gelmisti.gercekten yuzunde dekolte bolgesinde cok sivilceler vardı ve boyu 165 yazmıs arkadas.ben 160'ım benimle aynıydı terlikliydik ikimizde.internet uzerinde 168 yazıyor.unlulerin cogu asparagas yani :) oldugu gibi olsa daha guzel olacakmıs burnu estetik gözler lens onca botox falan..benden hic üc yas büyük gibi degildi.

canım hayır 1.63 boyu.mevzusu gecmıstı zaten.

benım kıstasım bu konuda imdb,orda ne yazıorsa birebir dogrudur.

sen 1.60 san ıste aranızda 3 cm fark var,onu da yanyana gelip ölçmeden anlamak zor tabi haliyle

adszrkv.jpg

canım hayır 1.63 boyu.mevzusu gecmıstı zaten.

benım kıstasım bu konuda imdb,orda ne yazıorsa birebir dogrudur.

sen 1.60 san ıste aranızda 3 cm fark var,onu da yanyana gelip ölçmeden anlamak zor tabi haliyle

adszrkv.jpg

kendisi roportajında 168 oldugunu solemis bende ole sanıyordum ama yanyana gelince aramızda pek bir fark goremedim.pek de yanılmamısım ozaman:D ayrıca gozlerinde bariz lens vardı arkadaslar..kendi göz rengini bilemicem ama cıkık duruyordufisfisfis

canım numaralı olabılır,kendi gözleri oldugu cok bariz.Cunku gundelık hayatında bır cok kez gozlukle goruntulenıyor.

lipu.jpg

gozl.jpg

goz2.jpg

meganfoxtonguetied01.jpg

Son düzenleme:
bende beğeniyorum meganı özellikle göz rengi çok farklı ve güzel geliyo bana

bence angelinaya değilde adrianaya benziyor gündengüne=)

En yenilerr... ;)) Yine şiş bir surat ve giymekten bıkmadığı pantolonu ile karşımızda... :s

normal_megan-fox-29aug2010-sc-04.jpg

normal_megan-fox-29aug2010-sc-03.jpg

normal_megan-fox-29aug2010-sc-06.jpg

normal_megan-fox-29aug2010-sc-07.jpg

Ya bence gıderek gunden gune sosyetik 60 yaş ustu botoxlu kadınlara benzeyecek..bu ne estetik merakı yahu..

Deniz Akkayada benzetıyorum arada ben şiş yuzu ıle :)))

Bence geç de olsa bunun bir hata olduğunun bilincine varıp doğallığına dönecek. ;)

maalesef donusu olamıor yuz estetiklerinin..zaten meganda bence estetık hastası olmus durumda

Back