Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

estetik bu hale getiriyorsa hemen koşalım bi estetisyen bulalım ama hatunun öncesi de hoş ya sadece boyuna şaşırdım

gözleri çok güzel nasıl güzel bi mavi o sevmem fazla mavi göz ama bayılıyorum bu kadının gözlerine yüzü çok hoş değil kaba kibarlık yok ve kafası büyük vücuduna göre ama vücudunu beğeniyorum hatları güzel

çekici bir kadın, hoş kadın da değilmiş kızmış daha, inanmıyorum yaşına şaşırdım, rahat bir 30-35 gösteriyor...

Bu şimdi benden 2 yaşmı büyük ilginç valla şaşırdım...ama manyak bi hatun tabi makyajsız böle değildir kesinlikle ama çok çekici ve çok seksi ve oldukçada olgun ve yaşlı görünüyo...

estetikli olduğunu biliyordum da bu kadar çok olduğunu bilmiyordum:1shok:
o kadar estetiğe seksi olması pekde anormal birşey değil..

Megan Fox.. Açıkcası güzel dediğim kadınların arasında ve gerçekten de güzel hatta onu gördükten sonra bu beyaz halimi severken brozlaşıp mavi lens almayı düşünüyorum.. Gerçekten çok güzel

estetik olmadan önce daha güzelmiş valla bence kızçeler :umursamaz:

en azından daha doğal ve yaşına uygunmuş
böyle ninem gibi durmuş

suzan avcı karakterlerini iyi oynar bu
var o potansiyel bakışlarda

yani kesinlikle katılıyorum estetiksiz hali çok çok daha qzlmiş :S küçük qüzel bir çıtırmışş ama şimdi çok çirkin :S kesinlikle travestiye benziyor

qöz yapısı falanda değişmiş yaa inanılır qibi değil Allah akıl versin :)

bastan asağı deistirms bu kız kendini esttkli daha kadınsı esttksz çk çocksu tek deismeyen şy her haliyle çok seksi olusu:)

kızlar önceki ve sonraki halinde gözlerine baktınızmı gözbebekleri nekadar farklı

Yahu sağlık sorunun olur estetik yaptırırsın tamam da kendini baştan yaratmak ne demek ya :S :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…