Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YENİ DÖVMESİ...BEN COK KRO BULDUM KIZLAR,SİZİ BİLMEM AMA..
yılan evet...sakızdan cıkan dovmelere benzettım ben
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/07/16/kadinlarin_en_cok_kiskandigi_kadin
İngiltere'de yayımlanan magazin ve eğlence dergisi Heat, 2009'un en çok kıskanılan kadınlarını seçti. Okuyucularının katılımıyla yapılan bir anket sonucu oluşturulan listede "Transformers" filminin güzel yıldızı Megan Fox, "vücudu en çok kıskanılan kadın" seçildi. Fox'un, Angelina Jolie ve Jennifer Lopez gibi güzel oyuncuları alt sıralarda bıraktığı listede, Jennifer Aniston ve Jessica Alba gibi isimler de yer alıyor. Sonuçları şaşırtıcı bulan dergi editörü "Erkeklerin Megan Fox'u çekici bulduğunu biliyorduk. Ama kadınları da etkilemesi bizi şaşırttı" dedi. Listede ikinci sırada şarkıcı Cheryl Cole üçüncü sırada manken Kelly Brook yer aldı
Transformers 3 de Megan yerıne oynacak kişi bulundu,ben gayet begendımmm.Dudakları orjinal :)))))))))
aa gerçektenmi meganın vücudu tamam güzel ama en çok kıskanılan kadın olması bence saçma zaten yaklaşık 1.60-65lik bi boyu var ona nazaran bi adriana lima daha çok kıskanılcak bi vücuda sahip bence veya jessica biel aklıma çok isim geliyo ama meganın başta olması ilginççsempatiksalakcinniakannehir