• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

megan ne kadar tahtaymıs yaa sene 2007

2qlqwkg.jpg

ve burnu dudakları da ne kadar farklıymıs,cok degil uc sene once.
alalade bir kızken ateş parcasına dönüşmüş.

2dmi2is.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar megan fox'un güzelliğine laf yok ama tamamı estetik ve LENS eseri buyrun estetiksiz ve lenssiz hali :

Eklentiler

• $2j0eg60[1].jpg
    $2j0eg60[1].jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 236
Bi lens insanın güzelliğine nekadar etki edebilir ki?Amaç muhteşem olmaksa bu ayrıntıda önemlidir tabi.Ama ashlynn'nin ekleyip estetiksiz hali dediği fotoğraftada pek bi farkı yok gayet güzel görünüyor..Adamlar kızı medyaya hazırlamış ne yapmışlar? Kaşlarını kalınlaştırmışlar daha iyi makyaj yapmışlar ardından Megan lens takmış ve estetikler..Ama en etkilisi dudaklarında yaptığı değişiklik olmuş zannımca

meganın estetikleri çok başarılı. gerçekten çok değişmiş yıllar içinde, şu anda bence çok doğal ve güzel görünüyor. yalnız gözler kesinlikle lens değil, doğal. burnu estetikli, en belirgini o.

yalnız meganın boy kompleksi var, her zaman aşırı yüksek topuklu giyiyor...

Valla bence dehşet güzel bi kadın güzelmi güzel beni bu kısmı ilgilendirir gerisi gece makyajsız görecek olanı ilgilendirir kaydirigubbakcemile3 Hoş makyajsızda güzeldir bu kadın estetikle sabitlemiş güzelliğini sempatiksalakcinni ama çok güzel yaaa şahsen o kadar param olsa aynı estetikleri bende yaptırırdım hiç çekinmeden tabi bu kadar güzel olurmuydum bilinmez naniknanik delikafadulden sositososito

yoo gozler lens degil..
estetikli olan yerleri gogusler,cene,dudaklar,burun..
ama deniz akkayanın amelıyatları kadar basarılı sonuc

Back