• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

bluray screenshotlar

30vk7pt.jpg

msch00.jpg

s2fktl.jpg

220oxv.jpg

yani kesinlikle katılıyorum estetiksiz hali çok çok daha qzlmiş :S küçük qüzel bir çıtırmışş ama şimdi çok çirkin :S kesinlikle travestiye benziyor

i2r3ir.jpg

s2sb50.jpg

qöz yapısı falanda değişmiş yaa inanılır qibi değil Allah akıl versin :)

Ayy bu kadının neresi travestiye benziyo bence sen hiç travesti görmemişsin kuzumsempatiksalakcinni

Ayy bu kadının neresi travestiye benziyo bence sen hiç travesti görmemişsin kuzumsempatiksalakcinni

Gördüm canım travesti , bana yüzü çok erkeksi geliyordu ztn o msjımda epey eski . ama saolsun donut o kadar güzel ve hoş resimler koyuyor ki beğenmediğim kadını bile takip etmemi sağlıyorr :) hoş kadın orası ayrı ama hala erkeksi buluyorum

Gördüm canım travesti , bana yüzü çok erkeksi geliyordu ztn o msjımda epey eski . ama saolsun donut o kadar güzel ve hoş resimler koyuyor ki beğenmediğim kadını bile takip etmemi sağlıyorr :) hoş kadın orası ayrı ama hala erkeksi buluyorum

Ewt yazdığın mesaj eski.Ama trevestiye benzetiyorum yazısını okuyunca ister istemez yazdım.
Bakış açısı zevkler ve renkler işteee tartışılmazz ne diyeyimmm:hulya:

canım benim kadın oyle bir transformasyon geciriyor ki ben takipte zorlanıyorum kaydirigubbakcemile3

Of süpermiş bu resim :)

dudakları sahane oldu

Back