- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
aaGözleri renkli olmasaymış dönüp bakılacak bir kadında olmayacakmış.
Yine güzel..Gözleri renkli olmasaymış dönüp bakılacak bir kadında olmayacakmış.
Yine güzel..Güzel yüz hatları olan "mavi" gözlü birini hopp kahverengi gözlü yapınca çirkin olmuyor yani. Çünkü güzellik sadece göz renginden etkilenemeyecek kadar komplex bir olgudur...
Valla Megan Fox avukatlığını yapmam için bana para ödemiyor da, yüz hatlarına nasıl kaba diyebiliyorsunuz, şaştım. Yapay dersiniz belki bir derece anlarım. Gayet ideal yüz hatları var. Estetikten önce de güzelmiş, estetikle daha güzel olmuş. Estetiğin bile kurtaramadığı nice kaba suratlar var. Bariz güzel kadın işte.Yüz hatları fazla kaba aslına bakarsanız. Çene yapısı, çene köşeleri, burun yapısı tek tek incelendiğinde güzellik kriterlerine uygun değil fakat göz rengi ve kaş yapısı o kadar muazzam ki insanlarda güzel algısı oluşturuyor.
Valla Megan Fox avukatlığını yapmam için bana para ödemiyor da, yüz hatlarına nasıl kaba diyebiliyorsunuz, şaştım. Yapay dersiniz belki bir derece anlarım. Gayet ideal yüz hatları var. Estetikten önce de güzelmiş, estetikle daha güzel olmuş. Estetiğin bile kurtaramadığı nice kaba suratlar var. Bariz güzel kadın işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?