Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Üstündeki çok güzel.

2 çocuktan sonra da harika görünmeye devam ediyor. Çabuk toparlandı.

çok güzel bir kadın en cok bunu beğeniyorum boyu 1.65 ti 1986 dogumlu

çok güzel bir kadın hele o gözler bakışlar muhteşem

Gözleri renkli olmasaymış dönüp bakılacak bir kadında olmayacakmış.

Yine güzel..Güzel yüz hatları olan "mavi" gözlü birini hopp kahverengi gözlü yapınca çirkin olmuyor yani. Çünkü güzellik sadece göz renginden etkilenemeyecek kadar komplex bir olgudur...

Yine güzel..Güzel yüz hatları olan "mavi" gözlü birini hopp kahverengi gözlü yapınca çirkin olmuyor yani. Çünkü güzellik sadece göz renginden etkilenemeyecek kadar komplex bir olgudur...

Yüz hatları fazla kaba aslına bakarsanız. Çene yapısı, çene köşeleri, burun yapısı tek tek incelendiğinde güzellik kriterlerine uygun değil fakat göz rengi ve kaş yapısı o kadar muazzam ki insanlarda güzel algısı oluşturuyor.

Valla Megan Fox avukatlığını yapmam için bana para ödemiyor da, yüz hatlarına nasıl kaba diyebiliyorsunuz, şaştım. Yapay dersiniz belki bir derece anlarım. Gayet ideal yüz hatları var. Estetikten önce de güzelmiş, estetikle daha güzel olmuş. Estetiğin bile kurtaramadığı nice kaba suratlar var. Bariz güzel kadın işte.

Yüzyıllardan beri kadınlarda güzellik ölçüsü kabul edilen yüz şekli ''oval yüz''dür. Da Vinci tablolarında yaptığı kadınları hep altın orana göre yani oval yüz şekline göre çizer. Oval yüz daha kadınsı daha yumuşak hatlara sahiptir. Gel gelelim Megan Fox'un yüz şekline. Megan'ın yüzü uzun ve köşeli bir yüz. Çene yapısı fazla belirgin ve uç kısmı oval- kavisli değil düz. Suratındaki köşeler fazla keskin. Elmacık kemikleri yok. Burun yapısı erkeksi. Yani sonuç olarak suratını incelediğimde hatları kaba amma velakin güzel kadın. Hatta güzel olmasının yanında çekicide fakat hala ısrarla savunduğum bir durum söz konusu ki oda Megan Fox'u Megan Fox yapan göz rengi ve kaş yapısıdır. Eğer göz rengi mavi değil koyu kahve olsaydı ve kaşı kavisli değil düz bir kaş olsaydı. Megan Fox şu an herkesin beğendiği bir kadın olamazdı... Sanırım beni bir konuda yanlış anladınız. Onada açıklık getirmek istiyorum. Ben güzel olmak için illede renkli gözlü olunması gerektiğini asla savunmuyorum. Aksine derin kopkoyu gözler daha etkileyici geliyor gözüme. Bu söylediğim sadece Megan Fox için geçerlidir.

oslana Kaba yüz hattı tabirinin aklımda uyandırdırdığı şey şekilsiz, kalın kemikli, gereğinden fazla şişkin, orantısız suratlar. Ama Megan'a bakınca bunları görmüyorum. Komple bütün bir güzellik görüyorum. Hep benzetildiği Angelina Jolie bence çok daha abartılı ve "fazla". Estetik bulmuyorum mesela. Tek tek incelemek bence çok yerinde olmaz. Mesela bir dergide ünlülerin en beğenilen uzuvlarını bir kadında birleştirmişlerdi. Ama kadın güzel olmamıştı. Koyu gözleri ben de daha çok beğenirim, orada sizi yanlış anladığımı sanmıyorum. Yine de uzunca yazmışsınız, teşekkürler. Renkler ve zevkler diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…