- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de robot gibi. Ruhsuz bir tavrı var. Çocuk doğurdu, yine aynı ruhsuz hallerde. Duruşu öyle işte.
Sadece güzellikle ön planda olan insanlarda vardır böyle bir robotluk hali genelde. =S
Bence de robot gibi. Ruhsuz bir tavrı var. Çocuk doğurdu, yine aynı ruhsuz hallerde. Duruşu öyle işte.
Sadece güzellikle ön planda olan insanlarda vardır böyle bir robotluk hali genelde. =S[/QUObeTE]
Ben asiri guzelde bulmuyorum.ortalama bir rus kadini bu kadindan daha guzel.renkli gozluler bize güzel geliyor bu ulkede az oldugu icin ..hos tabi ama abartilcak bir yani yok.ifadesiz bir yuzu var zaten.ama imaji cok iyi.giymi makyaji saci on numara..
Ben asiri guzelde bulmuyorum.ortalama bir rus kadini bu kadindan daha guzel.renkli gozluler bize güzel geliyor bu ulkede az oldugu icin ..hos tabi ama abartilcak bir yani yok.ifadesiz bir yuzu var zaten.ama imaji cok iyi.giymi makyaji saci on numara..
Bence ilgisi var.yoo pek begenilmiyor avrupada.abdede begeniliyor zaten oraya göre guzel bir kadin.monica turkiyede pek begenilmiyor zaten avrupada popüler. Bide monica doğal guzelligi olan bir kadin.oratama bir isvec yada rus kizi bundan daha güzel. Kadinda boy yok bi kere.Renkli gözle alakası yok aslında. Zaten dünya çapında çok beğenilen biri. Sadece bizim ülkede değil.
Renkli göz çok önemli olsa monica belluci gibi bir kadın da ön plana çıkamazdı ama öyle değil. =)
Yüzü çökünce daha kötü oldu, eskiden iyiydi görünüşü. Şimdi de güzel ama eskisi kadar değil.