Ethica Hastanesi doğum fiyatları

pretty_angel

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
224
3
641
İstanbul
Arkadaşlar ben Ethica hastanesini gezdim, gördüm beğendim. Şu anki gittiğim hastaneden daha temiz, yalnız benim gittiğim hastanede fiyatlar çok çok uygundu. 750 TL sezaryen fiyatı, muayene fiyatı 10 TL vs. devlet memuru olduğum için çok uygun ama dediğim gibi hastane çok temiz değil, yataklar kokuyor. Ethica'ya gidince ben fiyatlar hakkında bilgi almak istedim ama doktorun fiyatı kendi belirleyeceği söylendi. Burada doğum fiyatı(sezaryen, normal, sigortalı vs. ) alanlar paylaşırsa çok sevinirim. Özellikle Ali Paşa Oskay'ı düşünüyorum. Ayrıca öğrendiğim kadarıyla suit oda normal odalardan 150 TL fark alınarak tercih edilebiliniyor. Herşey :ecrin_bebek: için..

Canım özelden sana yazdım ama merak eden arkadaşlara da yardımcı olmak açısından belirteyim. Benim doktorum da Ali Paşa Oskay, çok memnunum. Her muayene en az 40 dakika sürüyor ve her soruya cevap veriyor. Doğum da kendisi girecek. Genel anestezi ile sezeryan olacağım. SSKlıyım. Herşey dahil 2000TL. ödeyeceğiz ve 2 gece kalıp çıkacağız. Bbeğin tüm doğum sonrası kontrolleri de dahil. Ali Bey ayrıca bir ücret talep etmiyor. Muayeneler SSKsız 40TL. SSKlı 32TL. Odalar tek kişilik. Hastane çok temiz ve Allah korusun işlerin ters gitme ihtimaline karşı yeni doğan yoğun bakım ünitesi de var Ethica İncirlinin. Kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkürler felisimfelis yine cevap verdin. Ben başkaları da ne kadar fiyat almış diye öğrenmek istedim. Sen bana çok yardımcı oldun, sağolasın. Ben de doktorumu değiştiriyorum, randevu aldım bile..

bnde ethıcada ali beyde dgum yaptım çokkkkkkkkkkk memnunum..hastane braz kazık srekli ekstra cıkıo haberınz olsun..sarılık içinde 400tl cvarı verdık..sarılık tahlılı,kalça ultrasonu,,br sürü tahlıl 3 mlyrı gzden cıkarın zorda kalmyın sora..bnde sezaryn oldum 2 mlyar verdım..

Canım bana bebek sarılık olursa ekstra para ödenmeyecek demişlerdi. Küvez için ekstra para alınır demişlerdi. Bakalım yaa hayırlısı. 3 milyar da çokmuş gerçekten. Bu dönem bebeğe çalışacam anlaşılan.

merhabalr bende kendime tam olark bir hastane ve doktor belirleyemedim ama bende ethica yı düşünüyorum ali beye randevu alayım umarım hepimiz için hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…