Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben henüz çocuk sahibi değilim ama 2tane yakından tanıdığım insan Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde doğum yaptılar geçen sene, çok da memnun kaldıklarını biliyorum. Acıbadem'in kadın doğum bölümünün çok iyi olduğunu biçok kişiden duymuştum. Benim doktorum da Bakırköy Acıbadem'de şu anda. Kısmet olursa ilerde ben Acıbadem'de doğum yapmayı isterim, fakat fiyatları hakkında bir bilgim yok. Ama istersen sorup öğrenebilirim. Diğer hastaneler hakkında malesef bi bilgim yok. Ben evim yakın olduğu için de burayı tercih ettim. Ayrıca özel sağlık sigortan olduğu zaman %80ini karşılıyorlar zaten. İnşallah yardımcı olabilmişimdir biraz
benim evimde bahçelievlerde ama medical park nerde kalıyo bilmiyorum medicana var omu acaba oysa çok temiz hastane akrabalarımın hepsi orda doğum yaptı bende orda yapcam inşallah doktorum özlem dülger uzm. doktorlarıda çok iyi orayı tavsiye ederim ama acı badem çoook pahalı güzelim ya yani bi fikrim yok ama medicanadan pahalıdır heralde öyle duymuştum ben sana medicanayı tavsiye ederim doğum fiyatlarını telden öğrenebiliyosun
Merhaba arkadaşlar ethica, bakırköy acıbadem yada bahçelievler medical parkta doğum yapmayı düşünüyorum bu hastanelerde doğum yapanlar yada yapmayı düşünenler varmı? memnun kaldınız mı ? birde ücretleri ne kadardı?
Merhaba arkadaşlar ethica, bakırköy acıbadem yada bahçelievler medical parkta doğum yapmayı düşünüyorum bu hastanelerde doğum yapanlar yada yapmayı düşünenler varmı? memnun kaldınız mı ? birde ücretleri ne kadardı?
Hizmet hastanesinden Meltem Hn için iyi konuşuluyo forumlarda ama Meltem hastanesi için pek iyi şeyler okumadım. İkisi ile ilgili de şahsi tecrübem yok..bende aynı bölgede ilgili bir dr arıyorum hizmet hastanesinde meltem hn. duydum onun için ne diyorsunuz?
bir de meltem hast. var haznedar da orası için bilgisi olan var mı?