Etek üstüne diz kapağına kadar gelen tunik giymek

Obor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
93
53
38
Etek üstüne diz kapağına gelen tunik giymek tuhaf ya da komik bir görüntü mü oluşturur?

olmaz kesinlikle. bol paça da olsa pantolon giymek lazım en azından.

Nasıl durduğu önemli. Benim bi tanıdığım uzun tunik altı etek giyer ama öyle bi uydurur ki biz onu hep boydan şık elbise giyer zannederiz. Geçen gün sordum sen bu elbiseleri nerden buluyorsun diye o Zaman öğrendim tunik etek olduğunu

Bazen goruyorum da tv felan ama onlar hem etek boyu kisa hemde kalem etek gibi cok dar oluyo yada tunigin arkasi uzun onu kisa oluyor kimine yakisir kimine yakismaz.ama tunigin altina pantolon daha iyi duruyor.

Biraz nasıl olduklarına bağlı ama ben hoş bulmuyorum.
Diz kapağını geçer bileğe doğru inerse (kap) işte o zaman başka, o güzel duruyor.

Tesettürlüyüm...
Örtündüğümden beri sürekli tarz değiştirdim,
Ceket-etek
Kalçada tunik - etek
Uzun tunik-pantolon
Kap-etek-pantolon
Derken sonunda pardesü ve ferace ile tamamladım arayışımı:KK54:

Tunik nasil etek nasil? Etek kisa mi? Dar mi genis mi? Tunigin sekli nasil? Biraz acarsaniz..?
Mesela kot bileğe kadar uzanan etek üstüne, uzun kolları gömlek önü penye ve uzun tunik. Ya da etek üstüne yine diz kapağından aşağıda kalan uzunlukta yelek.

Mesela kot bileğe kadar uzanan etek üstüne, uzun kolları gömlek önü penye ve uzun tunik. Ya da etek üstüne yine diz kapağından aşağıda kalan uzunlukta yelek.

Yelek güzel durur icine kisa gomlek giyerseniz. Ama bilege kadar gelirse.
Neden boyle bir sart kostunuz mesela? Illa diz kapaginda mi olmasi lazim? Tam bilege kadar ya da dizin bi kac cm üstünde olmaz mi?

Yelek güzel durur icine kisa gomlek giyerseniz. Ama bilege kadar gelirse.
Neden boyle bir sart kostunuz mesela? Illa diz kapaginda mi olmasi lazim? Tam bilege kadar ya da dizin bi kac cm üstünde olmaz mi?
Boyum biraz kısa olduğu için aldığım tunikler diz kapağımın altına iniyor. Etek giymek istiyorum bir de. Ama komik durur haklısınız. Belki yeleği giyebilirim.

Çok önemli bir derdin warmıs (?) ☺️☺️ Bence de komik görünür

gözümde canlandırmadım ama uzun eteğin üstüne diz altı bir üst olmaz gibi

Boyum biraz kısa olduğu için aldığım tunikler diz kapağımın altına iniyor. Etek giymek istiyorum bir de. Ama komik durur haklısınız. Belki yeleği giyebilirim.

Bak canim sana soyle bir sey gosterebilirim. Ben su sekil giyiniyorum arkasi yere kadar uzun onu biraz kisa gomlek altina etek ;)

images

Back
X