- 5 Ekim 2020
- 13.832
- 37.399
- 548
- 36
- Konu Sahibi succulentaski
Dert mi simdi bu?
Ay bilmiyordum açılmadığını buraya. Taşınsın madem.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dert mi simdi bu?
Ogrenmeden yaparsaniz olacagi bu.
Bu etamin kumaşı ama. Inanin işlemenin formunu bozuyor. Asla kullanmam bu kumaşı.![]()
14 Luk daha iyi olur bence.
Geniş gözenekli de ipin arasindan zemin de görünür çünkü.
Daha küçüğünde de şekil küçülür.
14 Luk standant olan mi?
Bu desenlere standart olanlar oluyor hep gördüğüm.
Çok farkediyor küçük delikle büyük delik.
Sorry kardeş gereksiz yükselmiş olabilirimBen beğenmedim demedim konu açmayın demedim
Sadece aranızdaki diyolog hoşuma gitti güldüm
Sakin ol
Takipte ediyorum cok güzel uğraşlarınız var beğeniyorum da
Kizmana gerek yok
Bunu Yapan anlar diğerlerinin anlamaması çok normal. Ben ne tablolar yaptım da çöp oldu.Öyle yani.
Ben de salon için runner yaptım.
Hazır dikilmiş örtü aldım.
Deseni de içinden çıkıyor.
Bakıyorum desen resimdeki gibi olmuyor.
Meğer kumaş farklı gozenekliymis.
İşin içinde olmayınca anlamıyor insan.
Kaç kere yaptim söktüm.
Tek gözenek yaptım desen karıştı dörtlü birleştirip yaptım artık.
Değişik farklı bir form oldu.
Bilsem burda bu kadar bilgili olanlar var sormak da aklıma gelmedi..
Yani konu açıp sorsaydim belki daha güzel fikirler gelecekmiş böyle.
Valla dert diye kac konu actiysam 10 gun kodese gonderdi beni Mune. Oyle yazip rahatlayin dedigine bakmayin ama bu konu da bu bolumle cok alakasiz olmus.
Altin gunune cevirmissiniz burayi.
Sorry kardeş gereksiz yükselmiş olabilirimTilt oluyorum bu konu ne, dert nerde, bu dert mi falan diye her konuya salça olan kişilere. Sözüm geri
![]()
Valla mı? Bilmiyordum yandık desene
Ay giremezsem siteye aşırı üzülürüm.
Bdv demek elti görümce koca problemleri mi olmalı?
NeyseMune kendi kendimi ihbar edeyim. Konuyu yanlış yere açmışım. Affedin. Mümkünse taşınsın
![]()
Aranızdaki yalnis anlaya güldüm diye kızdılar hazırlan sanada kizicaklarUslup konusunda konu sahibinin asagidaki yorumundaki uslubundan feyz almanizi tavsiye ederim. Salcada vuku bulan uslubunuz epey vahim zira.
16 ct ye 2 kat iyi olur. Pano yapacaksanis arkasina yapiskanli kagit telayi da ütü ile uygularsaniz gozenekli gorunum ve kumasin arkasinda kalan renk farklilari da gider tertemiz bir goruntu olur. Ekteki kucuk pano 16ct ye yapildi ve arkada bahsettigim malzeme var.Muline ipi 2 kat mı kullandınız peki?
Aranızdaki yalnis anlaya güldüm diye kızdılar hazırlan sanada kizicaklar
Haha neden ki ya. Ince kumaşları 1×4 olarak işliyorum. Yani 4 kareye tek çarpı atıyorum. O şekilde insan gözü işimi görüyor şahin olmaya gerek yoksen önceki hayatında Şahin falan mıydın kızkardeş![]()
Etuval nazende her zaman ilk tercihim. Fiyatı makul , ince gözenekli, şık ve leke tutmaz❤Sizin kumaş ne? Ben hep etamin kumaşı diye alıyorum
Çok şeker olmuşlar. İnstagram adresiniz falan var mı genele açıksa diğer işleri görebilir miyim. Ben de tablodan ziyade artık yaptıklarımı kullanmak istiyorum.Haha neden ki ya. Ince kumaşları 1×4 olarak işliyorum. Yani 4 kareye tek çarpı atıyorum. O şekilde insan gözü işimi görüyor şahin olmaya gerek yok![]()
nonnunun_atolyesi. Profilim açık. Işleme tekniği konusunda yardım etmemi isterseniz ederim.Çok şeker olmuşlar. İnstagram adresiniz falan var mı genele açıksa diğer işleri görebilir miyim. Ben de tablodan ziyade artık yaptıklarımı kullanmak istiyorum.
Teşekkürler. Bakınayım biraznonnunun_atolyesi. Profilim açık. Işleme tekniği konusunda yardım etmemi isterseniz ederim.
16 ct ye 2 kat iyi olur. Pano yapacaksanis arkasina yapiskanli kagit telayi da ütü ile uygularsaniz gozenekli gorunum ve kumasin arkasinda kalan renk farklilari da gider tertemiz bir goruntu olur. Ekteki kucuk pano 16ct ye yapildi ve arkada bahsettigim malzeme var.
Boyle deliksiz ve golgesiz olmasini kagit tela sagliyor. Panolarda mutlaka kullanirimYaaa süper çok teşekkür ederim evet bunun görüntüsü bayağı iyi 14e göre![]()