Merhaba arkadaşlar sağlam herhangi bir sorunu olmayan az kullanılmış mutfak için kullanılan hassas terazi arıyorum...
Aman Allahım kız bu ne bunu kargolar almaz :))
Merhaba arkadaşlar elinde etamin işleme ya da kanafiçe işleme olanlar varsa burada paylaşabilirler mi? uygun fiyata olması gerekiyor ama eski kullanılmış olsada sorun değil el emeği olması yeterli!
örnek paylaşayım ....
Merhaba arkadaşlar elinde etamin işleme ya da kanafiçe işleme olanlar varsa burada paylaşabilirler mi? uygun fiyata olması gerekiyor ama eski kullanılmış olsada sorun değil el emeği olması yeterli!
örnek paylaşayım
Elimde bu var düşünürsen
Kullanmadığım ıcın kaldırmıştım ütü yapılmıştı ama kırışmış beğenirsen ütülü gonderırım çarşaf ve yastık kılıfına işleme bir tanesı makine diğerlerı el emeği
aradığım modellere en yakınını bulursam eğer ...ki inşaallah bulurum hemen iletişime geçicem sizlerle bunlarda güzel biraz daha bekleyeyim belki farklı modellerde eklenir ....en son hepsini inceleyip karar vereyim diyorum zahmet veriyorum hakkınızı helal edin
Annem de daha olması lazım canım seccade fln vardı Etamin kanavice kendisi işlemiş yıllar önce onlara da bakayım resim atarım
bunlar birer parçamı takımlarıda var mı cnm...
bende bitane kaneviçe varda şimdi bulup çıkarmak lazım kelebeklimiydi neydi.ciidi cidddi alıcıysanız olabilir elişi olunca fiyatda ona göre olurörnek resimleri ilk mesaja ekledim lütfen bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?