Etamin işleme ya da kanafiçe işleme

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
841
448
Merhaba arkadaşlar elinde etamin işleme ya da kanafiçe işleme olanlar varsa burada paylaşabilirler mi? uygun fiyata olması gerekiyor ama eski kullanılmış olsada sorun değil el emeği olması yeterli!

örnek paylaşayım ....

Son düzenleme:
teraziye ihtiyaçım kalmadı ama uygun fiyatlı acil hızara ihtiyacım var babadan dededen kalma çalışır durumda olsun yeter temsili resmini ilk mesaja ekledim inşaallah vardır ağaç budayacağız odun keseceğiz ...başka ne kesilirse saçma oldu biraz

inşaallah bulurum diyorum....işlemelerinize talibim arkadaşlar ....etamin kanaviçe vs vs

örnek resimleri ilk mesaja ekledim lütfen bulalım

günceldir....

Bende var fıyat ne dusunuyorsun yardımcı olabılırım

Kullanmadığım ıcın kaldırmıştım ütü yapılmıştı ama kırışmış beğenirsen ütülü gonderırım çarşaf ve yastık kılıfına işleme bir tanesı makine diğerlerı el emeği

Eklentiler

• image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 181
  • image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 176
  • image.webp
    41 KB · Görüntüleme: 183
  • image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 182
  • image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 174
  • image.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 187

bunlar birer parçamı takımlarıda var mı cnm...

aradığım modellere en yakınını bulursam eğer ...ki inşaallah bulurum hemen iletişime geçicem sizlerle bunlarda güzel biraz daha bekleyeyim belki farklı modellerde eklenir ....en son hepsini inceleyip karar vereyim diyorum zahmet veriyorum hakkınızı helal edin

Annem de daha olması lazım canım seccade fln vardı Etamin kanavice kendisi işlemiş yıllar önce onlara da bakayım resim atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…