ETA programı nedir bileniniz var mı bu programı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ccerence
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

ccerence

Ziyaretçi
arkadaşlar eta programı tam olarak ne işe yarar kolay ögrenebilen br insan kendisi ögrenebilir mi...

aslında aciliyeti olan bişey umarım erken cevap verirsin...uzun zamandır iş arıyordum ve çok istediğim bi yerde eta hariç herşeyimiz uyuştu...yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

merhaba canım, 2 senedir Eta SQL kullanıyorum ve hala egıtım alıyorum :)) bıraz kazık bır program

kolay bi program sadece biraz mantık istiyor.
eta; stok,cari,muhasebe programıdır.

ikinize de teşekkür ederim...

peki bunu ögrenebilecegim bir program var mı pc'ye indirebilieceğim ya da nerden ögrenebilirim arkadaşlar...

muhasebeyle ilgili temel bilgilerin varsa ve kolay öğrenebiliyorsan ETA en kolay paket programlardan biri. ben şu an çalıştığım yerde sadece bir haftada tamamen çözdüm programı. önemli olan tek şey, muhasebe bilgisi.

ETA demo cd'si bulabilirsen kendi pc'nde uygulama yapar, öğrenirsin bence..

canım 8 senedir eta kullanıyorum ama msdos tabanlı olanını
excel tabanlı olanını bende bilmiyorum ama her konuda yardımcı olurum:1hug:

ayy canlarım benim teşekkür ederim...

ben sze olayın detaylarını anlatayım;

bi yere cv gönderdim neyse işte her konu aradıkları ve buldukları :) anlamında uyuşuyoruz ancak eta sorun! çok istediğim bi yer ama işte...tabi eta bilen biri gelirse benle ugraşmak istemezler ama ögrenebileceğim bişeyse ona göre tavır edinicem...(hani kendim ögrensem biraz sonra gerekirse kursunu alırım da...) ne diyorsunuz? sizce diretmeliyim bu işte :) yoksa aylardır yaptıgım aramalara devam mı ediyim :S

excel tabanlı paket programlar da kolay oluyor tek sorun mause daha fazla kullanılıyor. biz bu sene itibarıyle mali müşavirler odasının programı, internet tabanlı lucaya geçtik, aynı ETA SQL gibi. çok fazla bi fark yok hatta daha çok özelliği var. mause'u çok kullanmak dışında şikayetim yok

dediğim gibi muhasebe bilgine güveniyorsan ve çabuk öğrenirim diyorsan kaçırma

etanın kendi sitesindende yardım alabilirsin
eta kolay bir pogram öğrenmen çok fazla zamnını almaz bence denemelisiniz :1hug:

5 senedir kullanıyorum
ilk zamanlarda kendi kendime öğrenmiştim sonra kursuna gittim
logo ve microyuda kullandım ama en kolay muhasebe programı etadır
biraz mantıkla çok çabuk öğrenirsin

eta çok güzel bir program yeni öğrendim etayla çalışmak çok zevkli muhasebeyi seviyorsan tabi

bildiğim kadarıyla etayı pc ye indiremiyorsunuz cd sini satın almanız gerekir. kolay ama çok sıkıcı bir programdır. lise ve üniversite hayatım boyunca etadan nefret ettim. kolay gelsin.

Programlar arasında en kolay diyebileceğim bir program inan klavyeyi kullanmayı bildikten sonra pcyle yeni tanışmış biri bile çözebilir olayı ben 10 yıldır bu programı kullanıyorum fonksiyon tuşları zaten senı yönlendiriyor kaydet+kayıt bu kadar eğer sormak istediğin şeyler olursa seve seve yardım ederim ...

bende öğrenmeyi istiyorum aslında çok kolay olmadığını duymuştum..ama insan istedikten sonra herşeyi yapar değilmi?yeterki isteyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…