- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Kuru fasulyeMerhaba hanimlar, pek dogru yeri degil galiba ama kendime dert etmis durumdayim. Yeni evli olarak yarin ilk gün misafirim gelecek, maglum stres heyecan basladi simdiden. Gelenler hic bir sekilde et yemiyorlar yani vejetaryen besleniyorlar bende kara kara yarinki menüyü düsünüyorum. Aklima uyan yemekler gelmiyor, alismisim etli yemekler yapmayaAkliniza güzel, etsiz bir menü geliyormu?
Burda da aynı dediğin gibi minik bir italyan restoranı vardı. Pizzaları ve şarapları efsaneydi. Hatta cuma akşamları müziği bir arkadaşımız yapıyordu bi dönem dadanmıştık resmen her cuma gidiyorduk. Ama kapandı maalesefya bence rakıdan başka yemek masası içkisi yok. ben yakıştıramıyorum en azından.
çukurcuma da 49 diye bir yer vardı. onların hem pizzaları hem de şarapları çok güzeldi. desperate housewine ları vardı çok severdim. müzik olan akşamlarda giderdik.
umarım pandemide kapanmamıştır.
Burda da aynı dediğin gibi minik bir italyan restoranı vardı. Pizzaları ve şarapları efsaneydi. Hatta cuma akşamları müziği bir arkadaşımız yapıyordu bi dönem dadanmıştık resmen her cuma gidiyorduk. Ama kapandı maalesef
Güzel mekanlar kapanınca çok üzülüyorum ben yav. Alışıyorsun, müdavim oluyorsun hatta işletmeciyi falan tanıyorsun hop kapanıyor.bizim bi de sevdiğimiz gümüşsuyu'nda chef mezze vardı. çok güzel bir boğaz manzarası, kaliteli rakı ve sadece meze :)
90lar çalıyor ama bangır bangır dans edilecek seste değil, oturduğun yerde kıpırdanıyorsun.
hem sohbet hem müzik hem kaliteli yemek.
kapandı
internette çeşitli çeşitli sebze yemeği tarifleri varrr çıkarırsınız bence güzel şeyler stres yapmayınMerhaba hanimlar, pek dogru yeri degil galiba ama kendime dert etmis durumdayim. Yeni evli olarak yarin ilk gün misafirim gelecek, maglum stres heyecan basladi simdiden. Gelenler hic bir sekilde et yemiyorlar yani vejetaryen besleniyorlar bende kara kara yarinki menüyü düsünüyorum. Aklima uyan yemekler gelmiyor, alismisim etli yemekler yapmayaAkliniza güzel, etsiz bir menü geliyormu?
Casal mendes ben de cok severim. Yari tatlı/tatlı şaraplardan hoşlanıyorum. Kirmizi şarap sirke hissi veriyor. Doluca safir de cok lezzetli. Resmen tatli bir şarap. Makarnayla o da yakisir diye düşünüyorum. Denemediysen öneririm.ben pek şarapcı değilim. hele kırmızı 40 yıl içmesem 80 yıl aramam.
casal mendes'ciyim daha çok :)
o da makarna gibi daha hafif yemekle gidiyor.
bir de şarap bana masa başı değil de daha ziyade sehpa başı içkisi gibi geliyor.
yani zaten yemişsindir üzerine aperatifle birşeyler izler veya dinlerken içmeli gibi.
Güzel mekanlar kapanınca çok üzülüyorum ben yav. Alışıyorsun, müdavim oluyorsun hatta işletmeciyi falan tanıyorsun hop kapanıyor.
Şu an bizim keyifle gideceğimiz bir rakı balıkçı yok mesela. Müdavimi olduklarımız hep kapandı. Pandemi falan derken sık da çıkamadık. Yeni mekan bulamadık kendimize. Belediyenin restoranına gidiyoruz
Casal mendes ben de cok severim. Yari tatlı/tatlı şaraplardan hoşlanıyorum. Kirmizi şarap sirke hissi veriyor. Doluca safir de cok lezzetli. Resmen tatli bir şarap. Makarnayla o da yakisir diye düşünüyorum. Denemediysen öneririm.
Rica ederim.ah tam benim damak tadım işte :) deneyeceğim mutlaka. teşekkür ederim öneri için.
Belediyemizin balık restoranı var ayolsizin belediyelerin yerlerinde alkol var mı ? istanbulda yok
Acıktın mıBeennneti hiç sevmem.
Pilav yanına yeşil mercimek köftesi. 3. Olarak mantar yapabilirsin. Çorba da yoğurt çorbası ohh
Ya da fırında makarna yanına mücver yanına sarma yanına mercimek çorbası
Ya da kuru dolma yanına taze fasulye yanına elma dilim patates yanına yayla çorbası.
Ya daaa …. Neyse yeter
Acıktım valla. Evde yemek de yok.Acıktın mı
Kuru fasulyeyi etsiz soğan biber domates ile dene bayılıyorumsebze etsşzde olmuyır ya çok aramam ama olursa da kavurma
Belediyemizin balık restoranı var ayolizmir farkı. Sadece karşıyaka sahilde iki alkollü kafe bir balık restoranı var belediyenin.
Bana vegan misafir gelmişti. Mercimek çorba, imam bayıldı, yanına pilav ve salata, Zeytinyağlı biber dolması ve soya sütüyle su muhalebisi yapmıştım.Sadece et yemiyorlar, hicbir sekilde hayvansal gida tüketmeseler gercekten ayvayi yemistim
Eşinize büyümesini öneriyorum. Et yememeye saygi duyuyorum ama sebzeyi de sadece kizartma olarak yemek şımarıklık.Benim eşim et yemiyor, üstüne üstlük kızarma hariç sebze de yemiyor. Ben her gün yaşıyorum bu derdi. Zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?