- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum desem erkek üye yasak ,karıştırma orayıSenin kız ne zaman okuma yazma öğrendi
Yemeginden bir tabak banada verirsen barisirim :-D
Tamam öyle olsunOğlum desem erkek üye yasak ,karıştırma orayı
nick ve yemek uyumu LezzetliCipetpet elinize sağlık :) yanlız tatmadan olmaz zahmet olmasa bir porsiyon alabilirimHayır ben yapmadım
Detaylı konuya buradan bakabilirsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/islim-kebabi-cappy-limonata-sponsorlugunda.1031807/
LezzetliCipetpet
Evlere paket servisimiz vardırnick ve yemek uyumu LezzetliCipetpet elinize sağlık :) yanlız tatmadan olmaz zahmet olmasa bir porsiyon alabilirim
Ben uğrayım 7. Takıma bari ne böyle motive ye ihtiyacım varBalım vakit kalmıyor hiç
1 tabak mı?? Bi sac yaparım sana margam ♡♡♡Yemeginden bir tabak banada verirsen barisirim :-D
Hayırlı gecelerHadi ben kaçtım... zaten burası kalp atışımı hızlandırıyor benim.. saat geç karın aç ağız suları akıyoren iyisi uyuyayım.. bol keyifler minnoşlar
Ben yetmiyor muyum sanaBen uğrayım 7. Takıma bari ne böyle motive ye ihtiyacım var
Çayı akşam diye hiçbir tat almadan şekersiz içtimŞekerli mi çay?
30 mekik yazdın menüne çekildi mi?
Hmmmmmm
Deynepim takımda buluşalım güzel süprüzler yapıcam sana ben emi kuzum emi pamuğum
Tamam bekliyoruzÇayı akşam diye hiçbir tat almadan şekersiz içtim
Çekeceğim şimdi yatmadan
Yarın senin için özellikle gelicem balım gruba.. gerekirse bana özelden de yaz.. seni ihmal etmek son isteyeceğim şey ...Ben uğrayım 7. Takıma bari ne böyle motive ye ihtiyacım var
Çayı akşam diye hiçbir tat almadan şekersiz içtim
Çekeceğim şimdi yatmadan
Ah kuzum öyle değil tabi ki yetiyorsun hippomBen yetmiyor muyum sana
Bir sac mi1 tabak mı?? Bi sac yaparım sana margam ♡♡♡
Oylama bittikten sonra genelde başlıyoruzBir dahaki yarışma ne zaman yapılır acep?
Ben de katılam çeşit olsun
Beleş oy en sevmediğim önce ikram lütfenEvlere paket servisimiz vardır