Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
İyiyim hamd olsun bıraktığın gibiyiz özledik seni daha dün baktım profiline yoktun sevindim yeniden dönmene :)
Bende sizi cok ozledim bitanem,cok sagol,bende cok sevindim sizleri tekrar biraktigim gibi buldugum icin.herkes yine bir arada

Bu arada herkesin eline sağlık yemekler nefis gorunuyor

Teşekkür ederim canım
hippotalamus Emira SY bakın Ausun da eşi beğenmiş tarifimi
Herkes eşiyle kullansın lütfen oyunu

Nevreste canım nevrosum nasilsin? Cok ozledim seni
Sadece Nevoyu mu?
Hoşgeldin canım ,biz de seni özledik

deynepnaz canım tantuni basit filan diyodun 1. Sin baksana :) bildirim gitmeden bile topladın oyları
Ay gerçekten mi kız,henüz oy vermediğim için göremiyorum ben oyumu
Sabah kullanayım dedim ,yine karar veremedim.Bir ara Hades tepemde kendine ver dedi ama kışkışladım Onu

Hosbuldum canim hepinize bol şanslar diliyorum ayrica :) hepinizin tarifi birbirinden guzel

:)

deynepnaz gönüllerin birincisi sonunda madalyasıni alacak galiba :)
Sanırım sadece erkekler değil hanımların da gozdesiymis tantuni
Bildirimden önce önde gidip te sonradan çakıldığım çok oldu ,o yüzden çok ta umutlanmıyorum.
LezzetliCipetpet ben de ilk defa yaptım ,inan basit.Düdüklüde et pişiyor,sonradan yağda kavuruyorsun hepsi bu.
Nevreste ta daha önce yapmış et yemeklerinde.Çoktan beri aklımdaydı,yöreselde Lunya bana yap demişti de aklımdaydı,yöresele nasip olmadı,et yemeklerine oldu.

İyi ki yapmışsın. Nevreste'nin tarifini görmemiştim canım, sen de biz yenilere de göstermiş oldun

benim mr değnek her zaman seçer senin tarifleri , mesele tantuni değil bacım

hippotalamus canım , boş ver ikinciler kimdi , hepsi gönlümüzün birincileri ...politikacı olmalıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…