- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Bende sizi cok ozledim bitanem,cok sagol,bende cok sevindim sizleri tekrar biraktigim gibi buldugum icin.herkes yine bir aradaİyiyim hamd olsun bıraktığın gibiyiz özledik seni daha dün baktım profiline yoktun sevindim yeniden dönmene :)
Hosbuldum friicim,nickini degistirmissin:)))Hoşgeldin
Evet, yakışmış mıHosbuldum friicim,nickini degistirmissin:)))
Sende sağol canım bnm evet hepimiz burdayız yineBende sizi cok ozledim bitanem,cok sagol,bende cok sevindim sizleri tekrar biraktigim gibi buldugum icin.herkes yine bir arada
Bu arada herkesin eline sağlık yemekler nefis gorunuyor
Guzel olmus kuzum,ama frifri yi de begeniyordum ben :)))Evet, yakışmış mı
Sende sağol canım bnm evet hepimiz burdayız yine
Teşekkür ederim, o senin nickinin güzelliği canımGuzel olmus kuzum,ama frifri yi de begeniyordum ben :)))
Yerim seni datli hatunTeşekkür ederim, o senin nickinin güzelliği canım
Teşekkür ederim canımEn son iki tarif arasında kalmıştım dün hepsini tek tek incelediğimde .. bir eş yardımı aldım ... ve ikimizinde de ilk ikisinde yer alan tarifin kutucuğunu tıklıyorum şimdi
Katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ... her birinin emeğine sağlık ...
deynepnaz ın Ev Yapımı Tantunisi ne gidiyor oyum ... Tebrikler canım .... Lezzetine şüphem yok , görüntü ve sunumda şahane ...
Sadece Nevoyu mu?
Ay gerçekten mi kız,henüz oy vermediğim için göremiyorum ben oyumudeynepnaz canım tantuni basit filan diyodun 1. Sin baksana :) bildirim gitmeden bile topladın oyları
Hosbuldum canim hepinize bol şanslar diliyorum ayrica :) hepinizin tarifi birbirinden guzelTeşekkür ederim canım
hippotalamus Emira SY bakın Ausun da eşi beğenmiş tarifimi
Herkes eşiyle kullansın lütfen oyunu
Sadece Nevoyu mu?
Hoşgeldin canım ,biz de seni özledik
Ay gerçekten mi kız,henüz oy vermediğim için göremiyorum ben oyumu
Sabah kullanayım dedim ,yine karar veremedim.Bir ara Hades tepemde kendine ver dedi ama kışkışladım Onu
:)Teşekkür ederim canım
Sadece Nevoyu mu?
Sabah kullanayım dedim ,yine karar veremedim.Bir ara Hades tepemde kendine ver dedi ama kışkışladım Onu
deynepnaz gönüllerin birincisi sonunda madalyasıni alacak galiba :)
Sanırım sadece erkekler değil hanımların da gozdesiymis tantuni
Bildirimden önce önde gidip te sonradan çakıldığım çok oldu ,o yüzden çok ta umutlanmıyorum.Ben hiç tantuni yemedimdeynepnaz senin tarifi gördüğümden beri eşime tantuni tantuni diyip duruyorum aşırı iştah açıcı bir görüntüsü var gerçekten, tadı da harikadır eminim. Ellerine sağlık
İyi ki yapmışsın. Nevreste'nin tarifini görmemiştim canım, sen de biz yenilere de göstermiş oldunLezzetliCipetpet ben de ilk defa yaptım ,inan basit.Düdüklüde et pişiyor,sonradan yağda kavuruyorsun hepsi bu.
Nevreste ta daha önce yapmış et yemeklerinde.Çoktan beri aklımdaydı,yöreselde Lunya bana yap demişti de aklımdaydı,yöresele nasip olmadı,et yemeklerine oldu.
Teşekkür ederim canım
Sadece Nevoyu mu?
Oooo kimler gelmiş