İnşaallah canım aklımda bir tarif var yarın bir aksilik olmazsa yapacağımSen de yapacaksın sanırım yarın , bilindik bir tarif mi
Tamam en uygun zamanda merakla tarifi bekliyorumBen de aynı şeyi senin yemeğin için düşünüyorum Gözüm çok korkarsa belki yüklemem dermişim
Evet canım.
Bilgisayara geçmem lazım boyutu ayarlamak için , yemeği yapması değil de yüklemesi yoruyor beni
Makyajkolik13 heyecan ne durumda ,ben de beklemedeyim kaç kere baktım konular aktif olmamış , kimbilir sen de ne kadar baktın?
Ben 13. sıradayım, yer değişelim mı seninleBenim tarif de daha açılmamış çatliciiim
Ben de baktım birkaç keere ama Kazen beyin onayı bekleniyor sanırsam
Son dakka golüBen 13. sıradayım, yer değişelim mı seninle
Ben 13. sıradayım, yer değişelim mı seninle
Ben Makyajkolik veya Nevodan bekliyorum son dakika golü olarak,benimkiler of sayt oluyorSon dakka golü
Benimki kolay tarif ,iddialı hiç değilBen Makyajkolik veya Nevodan bekliyorum son dakika golü olarak,benimkiler of sayt oluyor
Ben Makyajkolik veya Nevodan bekliyorum son dakika golü olarak,benimkiler of sayt oluyor
Benim tarif kolay sizinkiler gidi zor degil ondan şansı yok:)Ben nevoş ablamdan tırstım solda 0 kalacağız gibime geliyor
Benimki de kolay ama,daha doğrusu bana çok kolay geldiBenimki kolay tarif ,iddialı hiç değil
Ama sonuncu ben olacağım
Benimki de kolay ama,daha doğrusu bana çok kolay geldiBenimki kolay tarif ,iddialı hiç değil
Ama sonuncu ben olacağım
Benim tarif kolay sizinkiler gidi zor degil ondan şansı yok:)
Ama gösterişli ve lezzetli bir tarifBenimki de kolay ama,daha doğrusu bana çok kolay geldi
Aynen oda olabilirBelki de daha gelen tarifler vardır, sessizden sessizden katılan :)
Hiç belli olmaz, çok da şey yapmasınlar
Ben de hazırladım birazdan ekleyeceğimÇok merak ediyorum tariflerinizi kızlar. Ben kendimden umudu kestim hem gelenler hem gelecekler gözümü korkuttuuu
İyi de oldu şimdi ilk katılış da ayıp olurdu sizlere
Ama böyle iddialı rakiplerle yarışmak çok hoşuma gitti