Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar selam benim minik cadım tam 5,5 aylık oldu sormak istediğim ise kızım için dondurulmuş olan tavuk ve et suyunu nasıl hazırlıycam ve nasıl dondurucam birde artık kızıma et suyundan çorba yapıp verebilirmiyim.bu arada biz ek gıdalara 4. Ayda başladık çünkü kilo alımımız azdı ve artık kızım kaşıkla beslenmeye baya alıştı.
et suyunu dondurmak istiyorsan hani buzdolapların buz kalıpları oluyo ya ona döküp dondurabilirsin ve mamasını hazırlayacağın sırada ordan istediğin kadar çıkartırsın
et suyunuda ben ilikli kemik aldım o büyük et marketlerden onu kaynatıyorum iliğiyle beraber mamasına ekliyorum tavuk hakeza aynı ama önceleri dondurmayı düşündüm sonra vazgeçtim günlük yaptım bakıcısıda öyle yapıyor tavuk ve kıymalarınıda tek kullanımlık strechfilmle kaplayıp buzluğa kaldırdım
doktorumuz etin suyunun yararı olmadığını,bir besinin yağını vermek yerine kendisini vermenin daha faydalı olduğunu , suyu yerine etin kendisini vermenin daha anlamlı olduğunu söyledi. ama 7 aylık olunca başladık et vermeye .
doktorumuz etin suyunun yararı olmadığını,bir besinin yağını vermek yerine kendisini vermenin daha faydalı olduğunu , suyu yerine etin kendisini vermenin daha anlamlı olduğunu söyledi. ama 7 aylık olunca başladık et vermeye .
ben de aynısını yazacaktım canım,sen erken davranmışsın.Et suyunun bir faydası yokmuş,et ver diyecem ama daha çok küçük.Ben 7.ayın sonunda başlamıştım ete.
bende bi yerde okumuştum tavuğun haşlama suyuna biraz limon sıkıp düdüklü tencerede kaynatınca bütün vitamini suyuna geçermiş diye hem tavuk suyunun bi faydası olmasa gribe nezleye nasıl iyi geliyor. neden ozaman tavuk suyu çorbaya doğal antibiyotik diyolar kafam karıştı valla bu doktorlarda her gün yeni bişi çıkarıyolar olsun ben yinede vericem en azından çorbalarına tat versin diye. akşamda bir güzel hazırladım zaten, hazırladığım suyun üzerine çıkan yağını aldım daha doğrusu akşam pilav yaptım ona kullandım suyunuda buz yapma poşetlerinin içine doldurdum bu şekilde her yeri kapalı üzerine başaka koku sinmez hem, kaplarda dondurunca üstü açık kalır hem çok yer kaplar bu şekilde daha güzel tavsiye ederim.
Bebeğiniz et suyu için küçük öncelikle bunu söylemek isterim. Et suyu elbette besleyicidir ama içinde et olduğu sürece. Sadece eti haşlayıp suyundan çorba yapmak tadını güzelleştirir o kadar. Çünkü etten suya sadece yağ geçer başka bişey geçmez.
Tavuk için de aynı şey konusu. Tavuk suyu çorba yaparken içine tavuk didikleyip koyarız zaten. Ve çok sağlıklı bir çorbadır bebekler için.
Bebeğiniz için et yada tavuk seçerken mutlaka iyi markalar seçin.
bencede suyu yerine aslını vermek daha yararlı ama sade suyla yapmaktansa et-tavuk suyuyla yapmanın da bi zararı yok.veya çorbalaına minik bi parça katıp rondodan geçirebilirsin.