eşyaya zarar verme gibi bi huyum var

Bana hiç normal gelmediniz..
Tedavi olun bence.

Adam korkusundan mum olmuştur heralde :) bir daha değil kıskançlık yapmak, gıkını çıkaramayacak gibi görünüyor :)

Benim eşim de aynı böyleydi, duvarda sürahi kırdı, gardrobumuzu kırdı, kiralık evdeyiz, oturma odasının camını kırdı, sokakta telefonu yere atıp parçaladı, hepsi de abuk sabuk şeyler yüzünden. Hiç sevmiyorum sinirlenince oraya buraya zarar vermeyi. Konuşularak anlaşılacak şeyleri böyle uzatmaya gerek yok ki... Ben eşimi şöyle vazgeçirdim, yarın bi gün çocuğumuz olduğunda dedim; düşünsene sen duvarda sürahi parçalarken o bi köşede usul usul ağlıyor, korkuyor senden dedim. Tabi o an bana abartma falan dedi ama ben bunları söyleye söyleye azalttım eşimin öfke patlamalarını.

o kadar kirip doktukten sonra rahatlayamiyorsunuz ki sorun oldugunu gorup buraya yazmissiniz..arkadaslarin dedigi gibi yuruyus filan deneyin..ofke disinda illaki baska bisey sizi rahatlatacaktir.
ben sinirlenince uyurum,mesela sonra pamuk gibi kalkarim yataktan.uyandigimda ne sinir kalir ne keder..uzgunsem de aglaya aglaya uyur giderim..benim icin uyku herseyin ilaci..

Aynen cnm uyku herşeyin ilacı
Bende senin gibi uyurum herseye sakin kafa ile yorumlamak en doğrusudur

o kadar kirip doktukten sonra rahatlayamiyorsunuz ki sorun oldugunu gorup buraya yazmissiniz..arkadaslarin dedigi gibi yuruyus filan deneyin..ofke disinda illaki baska bisey sizi rahatlatacaktir.
ben sinirlenince uyurum,mesela sonra pamuk gibi kalkarim yataktan.uyandigimda ne sinir kalir ne keder..uzgunsem de aglaya aglaya uyur giderim..benim icin uyku herseyin ilaci..

Ya benim de kıyafetlerimi koruyamama gibi derdim var asla gardrobum dolu dolu olmuyo bu yüzden :(

Spor yapin. Kick boks gibi savunma sporları ofke kontrolüne yardimci olur gibi .
Belki de daha beter olur, donanımlı bir ölüm makinesi haline gelirsiniz.
Ücra bir yerde, az esyali bir ev en iyisi.

bende istiyorum başka bi odayı çekilip yatağımda ağlayıp içimi döküp uyumayı .. fakat izin vermiyo yanıma gelip yok benim yanımda yatıcaksın ayrı yatamazsın. diyip zorla yanına getiriyodu. en son aşamada dayanamayıp kırıyorum kumandayı filan. 2 gün sonrada ben napıyorum diyorum .

Bence para çok ondan:KK45:alamayacak dırumun olsa yapmazsın , bende senin gibi kıskançlığa gelemiyrm gözüm dönüyo ama ben hıncımı adamdan çıkarıyorum adamı bulurumda elimdeki teli bi daha bulamam:KK70::KK70::KK70:

kızlar ben sinirlenince sinirimi eşyadan çıkaranlardanım bu huyumdan nasıl vazgeçeceğimi bilemiyorum...
eşime sinirlenince telefonumu duvara vurdum kırdım.. sonra yine telefon aldı. yine sinirlenince onuda duvara vurdum... eşim ilk zamanlar aşırı kıskançtı. evimizin karşısında stat olduğu için güneşliği açmama bile müsade vermiyodu. bigün açmıştım eve güneş girsin diye kavga çıkardı. bende tuttum perdeleri parçaladım ... şimdi izin veriyo açmama.. nolucak bu halim bilmiiyorum ..
Dikkat edin. Eşyaya zarar verecek raddeye geliyorsanız, kendinize de zarar veriyorsunuz demektir. Bir süre sonra sinirleriniz iyice yıpranır, psikolojik dengeniz bozulur. Bir de hamile misiniz?
Bende çok sinirlensem, bir cama bakıp kırmak istiyorum. Şimdiye kadar hiç kırmadığım halde, nasıl zarar veren bir his olduğunun farkındayım. Ya kastığım için başım ağrıyor, ya da içimden bişey boşalıyor gibi oluyor.
Eşiniz de yardım almalı. Tüller çekiliyse kim siz görebilir ki gündüz. Evden de çıkarmasın oldu olacak.

Dikkat edin. Eşyaya zarar verecek raddeye geliyorsanız, kendinize de zarar veriyorsunuz demektir. Bir süre sonra sinirleriniz iyice yıpranır, psikolojik dengeniz bozulur. Bir de hamile misiniz?
Bende çok sinirlensem, bir cama bakıp kırmak istiyorum. Şimdiye kadar hiç kırmadığım halde, nasıl zarar veren bir his olduğunun farkındayım. Ya kastığım için başım ağrıyor, ya da içimden bişey boşalıyor gibi oluyor.
Eşiniz de yardım almalı. Tüller çekiliyse kim siz görebilir ki gündüz. Evden de çıkarmasın oldu olacak.
hamileyim evet.. işte bi türlü anlatamıyodum bide pileli tül perdeydi yani 2 kat tül gibiydi hiç gözükmüyodu. yırttıktan sonra gitti incecik dümdüz tül aldı. neyseki şimdi perde konusunda sorun yaşamıyoruz .. zaten çıkarmıyodu. annene gideceksen annen gelsin seni alsın (bu arada annemin evide arka sokakta ) yada ben seni sabah götürücem 6. buçukta benle uyanıcaksın diyodu. çoook kıskançtı. düşünün izlediğim programda survivor mesela acun sunuyo. bana o ses türkiyeyi yada yetenek sizsinizi izletmiyodu .. niye dediğimde hep acun ilginmi var ona? bende kumandayı kırdım ne biçim konuşuyosun diye... hep bu tür saçmalıklar işte neyseki şuan daha iyi.

hamileyim evet.. işte bi türlü anlatamıyodum bide pileli tül perdeydi yani 2 kat tül gibiydi hiç gözükmüyodu. yırttıktan sonra gitti incecik dümdüz tül aldı. neyseki şimdi perde konusunda sorun yaşamıyoruz .. zaten çıkarmıyodu. annene gideceksen annen gelsin seni alsın (bu arada annemin evide arka sokakta ) yada ben seni sabah götürücem 6. buçukta benle uyanıcaksın diyodu. çoook kıskançtı. düşünün izlediğim programda survivor mesela acun sunuyo. bana o ses türkiyeyi yada yetenek sizsinizi izletmiyodu .. niye dediğimde hep acun ilginmi var ona? bende kumandayı kırdım ne biçim konuşuyosun diye... hep bu tür saçmalıklar işte neyseki şuan daha iyi.
Sakın böyle saçma taleplerine taviz verme, verdikçe fazlasını ister ama aşırı sinirlenip kendine de zarar verme.
Anlamıyorum, nasıl bir tramva geçirmiş oluyorlar da, bu kadar güven yoksunu hale geliyor bu erkekler. Acun bu, şaka gibi..sanki Di Caprio. Hayır birini beğensen n'olcak, Allah ne güzel yaratmış dersin en fazla, fantazilerinin peşinden koşup iletişeme mi geçmeye çalışacaksın? Kendileri oturup Victoria's Secret showu seyretmeyi bilirler.
Oy kızdım yine...özetle, taviz verme, o zamanla alışacaktır; canını da çok sıkma. Mutlu günler dilerim :)

Sakın böyle saçma taleplerine taviz verme, verdikçe fazlasını ister ama aşırı sinirlenip kendine de zarar verme.
Anlamıyorum, nasıl bir tramva geçirmiş oluyorlar da, bu kadar güven yoksunu hale geliyor bu erkekler. Acun bu, şaka gibi..sanki Di Caprio. Hayır birini beğensen n'olcak, Allah ne güzel yaratmış dersin en fazla, fantazilerinin peşinden koşup iletişeme mi geçmeye çalışacaksın? Kendileri oturup Victoria's Secret showu seyretmeyi bilirler.
Oy kızdım yine...özetle, taviz verme, o zamanla alışacaktır; canını da çok sıkma. Mutlu günler dilerim :)
teşekkür ederim :)

Mesele öfkenizde haklı olup olmamanız değil sanırım. Haklı olduğunuzu eşiniz de fark etmiş ki duruma pek ses çıkarmıyo.

Ya da korkuyo da olabilir sizden sonum perdeye benzicek diye :KK48:

Mesele öfkenizin dozu ve onu nasıl açığa vurduğunuzla ilgili.

Sürekli eşyaları hırpalamak gerçekten sıkıntılı bi durum. Hem masraflı bi iş, hem toplum içinde yapmaya kalksanız sonrasında utandığınızla kalırsınız, hem de yazık bi yerinize bi sey olacak sonunda. Ev aletlerini kücümsemeyin bi sehpaya tekme atmıstı arkadasım sırf tribine bi ay alçıyla gezdi ondan sonra :KK48:

Yerinizde olsam öfkemi yönlendirecek başka bi alan arardım. Baktınız kendi başınıza olmuyo bi uzmandan da öfke kontrolü hakkında yardım alabilirsiniz.

Ve tepkilerimi daha sakin sınırlara çekmeye çalışırdım. Yani bırakın da esiniz sizi karsı tarafı hayattan sogutan pis bi öfkeli bakıs atınca da ciddiye alsın. Beyefendinin size hak vermesi icin evden tazmanya canavarı gecmis gibi olması mı gerekiyo illa:KK53:

eşyayı gecelım ben kalbı kırılacak dıye ne bılım cıdden cok sınırlenmıste olsam esıme bısey soyleyemıyorum kontrolsuz bır sekılde

Aynı sorun bende de vardı , artık küçük eşyalara değil de benden zarar görmeyecek şeylere saldırıyorum . Duvara vurmak, masaya vurmak , yastık fırlatmak koltuga vurmak gibi gibi:rolleyes: Zaten o an bu duvara vırmak masaya vurmak canınızı cok yaktığı için siniriniz geçiyo ve canınızla uğraşıp herşeyi unutuyosunuz :KK61:

Back
X