Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar kirip doktukten sonra rahatlayamiyorsunuz ki sorun oldugunu gorup buraya yazmissiniz..arkadaslarin dedigi gibi yuruyus filan deneyin..ofke disinda illaki baska bisey sizi rahatlatacaktir.
ben sinirlenince uyurum,mesela sonra pamuk gibi kalkarim yataktan.uyandigimda ne sinir kalir ne keder..uzgunsem de aglaya aglaya uyur giderim..benim icin uyku herseyin ilaci..
demesi kolay yürüyüş yapmama izin vermiydu ilk zamanlar. balkona bile çıkamıyodumTemiz hava iyi gelir biraz yürüyüş yapin..
bende istiyorum başka bi odayı çekilip yatağımda ağlayıp içimi döküp uyumayı .. fakat izin vermiyo yanıma gelip yok benim yanımda yatıcaksın ayrı yatamazsın. diyip zorla yanına getiriyodu. en son aşamada dayanamayıp kırıyorum kumandayı filan. 2 gün sonrada ben napıyorum diyorum .o kadar kirip doktukten sonra rahatlayamiyorsunuz ki sorun oldugunu gorup buraya yazmissiniz..arkadaslarin dedigi gibi yuruyus filan deneyin..ofke disinda illaki baska bisey sizi rahatlatacaktir.
ben sinirlenince uyurum,mesela sonra pamuk gibi kalkarim yataktan.uyandigimda ne sinir kalir ne keder..uzgunsem de aglaya aglaya uyur giderim..benim icin uyku herseyin ilaci..
Dikkat edin. Eşyaya zarar verecek raddeye geliyorsanız, kendinize de zarar veriyorsunuz demektir. Bir süre sonra sinirleriniz iyice yıpranır, psikolojik dengeniz bozulur. Bir de hamile misiniz?kızlar ben sinirlenince sinirimi eşyadan çıkaranlardanım bu huyumdan nasıl vazgeçeceğimi bilemiyorum...
eşime sinirlenince telefonumu duvara vurdum kırdım.. sonra yine telefon aldı. yine sinirlenince onuda duvara vurdum... eşim ilk zamanlar aşırı kıskançtı. evimizin karşısında stat olduğu için güneşliği açmama bile müsade vermiyodu. bigün açmıştım eve güneş girsin diye kavga çıkardı. bende tuttum perdeleri parçaladım ... şimdi izin veriyo açmama.. nolucak bu halim bilmiiyorum ..
hamileyim evet.. işte bi türlü anlatamıyodum bide pileli tül perdeydi yani 2 kat tül gibiydi hiç gözükmüyodu. yırttıktan sonra gitti incecik dümdüz tül aldı. neyseki şimdi perde konusunda sorun yaşamıyoruz .. zaten çıkarmıyodu. annene gideceksen annen gelsin seni alsın (bu arada annemin evide arka sokakta ) yada ben seni sabah götürücem 6. buçukta benle uyanıcaksın diyodu. çoook kıskançtı. düşünün izlediğim programda survivor mesela acun sunuyo. bana o ses türkiyeyi yada yetenek sizsinizi izletmiyodu .. niye dediğimde hep acun ilginmi var ona? bende kumandayı kırdım ne biçim konuşuyosun diye... hep bu tür saçmalıklar işte neyseki şuan daha iyi.Dikkat edin. Eşyaya zarar verecek raddeye geliyorsanız, kendinize de zarar veriyorsunuz demektir. Bir süre sonra sinirleriniz iyice yıpranır, psikolojik dengeniz bozulur. Bir de hamile misiniz?
Bende çok sinirlensem, bir cama bakıp kırmak istiyorum. Şimdiye kadar hiç kırmadığım halde, nasıl zarar veren bir his olduğunun farkındayım. Ya kastığım için başım ağrıyor, ya da içimden bişey boşalıyor gibi oluyor.
Eşiniz de yardım almalı. Tüller çekiliyse kim siz görebilir ki gündüz. Evden de çıkarmasın oldu olacak.
Sakın böyle saçma taleplerine taviz verme, verdikçe fazlasını ister ama aşırı sinirlenip kendine de zarar verme.hamileyim evet.. işte bi türlü anlatamıyodum bide pileli tül perdeydi yani 2 kat tül gibiydi hiç gözükmüyodu. yırttıktan sonra gitti incecik dümdüz tül aldı. neyseki şimdi perde konusunda sorun yaşamıyoruz .. zaten çıkarmıyodu. annene gideceksen annen gelsin seni alsın (bu arada annemin evide arka sokakta ) yada ben seni sabah götürücem 6. buçukta benle uyanıcaksın diyodu. çoook kıskançtı. düşünün izlediğim programda survivor mesela acun sunuyo. bana o ses türkiyeyi yada yetenek sizsinizi izletmiyodu .. niye dediğimde hep acun ilginmi var ona? bende kumandayı kırdım ne biçim konuşuyosun diye... hep bu tür saçmalıklar işte neyseki şuan daha iyi.
teşekkür ederim :)Sakın böyle saçma taleplerine taviz verme, verdikçe fazlasını ister ama aşırı sinirlenip kendine de zarar verme.
Anlamıyorum, nasıl bir tramva geçirmiş oluyorlar da, bu kadar güven yoksunu hale geliyor bu erkekler. Acun bu, şaka gibi..sanki Di Caprio. Hayır birini beğensen n'olcak, Allah ne güzel yaratmış dersin en fazla, fantazilerinin peşinden koşup iletişeme mi geçmeye çalışacaksın? Kendileri oturup Victoria's Secret showu seyretmeyi bilirler.
Oy kızdım yine...özetle, taviz verme, o zamanla alışacaktır; canını da çok sıkma. Mutlu günler dilerim :)