Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonueşyalarımmm geldiiii
önceLikLe hayırLı oLsun canım.güzeL günLerde eskit ins.
saLonun perdesi ve esyaLarı oLdukca uyumLu oLmus ancak oturma odasının perdeLerini sanki farkLı secsen daha iyi oLacakmıs gibime geLdi.
çok teşekkür ederim arkadaşlar b3bish aslında oturma odama daha farklı acaktım fakat küçük olduğu için çok boğardı sadece tül aldı desen ve rengi pek belli olmamış aslında uyumlu ama düşüncelerin içi çok sağol canım
eviniz ve mobilyalar güzel görünüyor.Koltuklarımız ve yemek odamız çok benziyor.biz bursa inegölden aldık daha doğrusu kumaş seçip yaptırdık.güle güle mutlu huzurlu oturun evinizde.Mutluluklar...
koltuk takımların bizimkilerin aynısı acaba aynı yerden mi aldık ? kaydirigubbakcemile3 bizimkileri komple krem yani deriside açtıgın öbür konuya koydum ama ona cvp yazmadn ordan bakabilrsin bizimileri eklemiştim :hulya: