Örgü Eşyaları yeniden değerlendirelim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
evimiz için kuru dal'dan yapılmış şık dekorasyın.bunun için kuru dal,evde kalmış herhangi renkte kumaş parçaları,silikon

bakın çok güzel olmuş

Kaynakncewed.com

kaynak:craftstylish.com

evde böyle sade bir hırkanız varsa bu şekilde süsleyebilirsiniz.elinizde kalmış biraz kumaş parçası birkaç düğme ve kurdela yeterli.

Kaynak:theas_soapbox.

Sıkıldığınız bir kıyafeti değiştirmek için güzel bir yöntem.ıstediğiniz renkte kumaş boyası fırça ve kasnak birde istediğiniz bir model şablon.Şablonu kendinizde yapabilirsiniz.ış bittikten sonra iyice kurusun kıyafetin ters tarafından iyice ütüleyin.Ama ütü buharsız olsun böylece boyayı pişirmiş oluyorsunuz sonra istediğiniz kadar yıkayın hiç çıkmıyor.Ben kumaş boyama örtülerimi makinaya atıp yıkıyorum hiç elimde yıkamadım hiçte renkleri solmadı :lepi:

Kaynak:epicureanstyle.typepad.com

Eşinizin giymekten sıkıldığı tişörtlerini kızınıza böyle güzel etek yaparak değerlendirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Gazoz kapaklarından süs eşyaları(buzdolabı süsü)

Kaynak:whimsy-girl.blogspot.

ben bu fikre bayıldım.arkasına da küçük bir mıknatıs yapıştırdıkmı çok hoş buzdolabı süsü oluyor.artık hiçbir şey atılmayacak.kola açma halkalarından sonra kapaklarda değerlendirildi.bakalım başka neler bulucaz kaydirigubbakcemile3:lepi:

Masa yenileme

Kaynak:craftster.org

Hep kumaş işi olmasın biraz da mobilyaları değiştirelim.Burada mozaik işi kullanılmış.Ahşap boyama yada diğer hobi kurslarına gidenler bilirler bu malzemeler hazır olarak satılıyor hobi satış merkezlerinde nasıl yapılıcağıda yazıyor.Tek zorlanacağınız şey eğer masanız böyle fayans kaplıysa onu oradan masayı zedelemeden nasıl çıkartılır bilemiyorum.Bu işte de eşlerden yardım gerek galiba

Gömlekten elbise yapımı

gereken malzeme eşinizin giymediği bir gömlek bu sene gömlekten çocuklara elbise yada etek dikmek moda oldu.hatta büyükler için çok güzel tunikler bile dikiliyor.bu iş için biraz dikiş bilmek yeterli.şimdi modelimize geçelim.

Kaynak:dana-made-it.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…