Sıkıldığınız bir kıyafeti değiştirmek için güzel bir yöntem.ıstediğiniz renkte kumaş boyası fırça ve kasnak birde istediğiniz bir model şablon.Şablonu kendinizde yapabilirsiniz.ış bittikten sonra iyice kurusun kıyafetin ters tarafından iyice ütüleyin.Ama ütü buharsız olsun böylece boyayı pişirmiş oluyorsunuz sonra istediğiniz kadar yıkayın hiç çıkmıyor.Ben kumaş boyama örtülerimi makinaya atıp yıkıyorum hiç elimde yıkamadım hiçte renkleri solmadı :lepi:
ben bu fikre bayıldım.arkasına da küçük bir mıknatıs yapıştırdıkmı çok hoş buzdolabı süsü oluyor.artık hiçbir şey atılmayacak.kola açma halkalarından sonra kapaklarda değerlendirildi.bakalım başka neler bulucaz kaydirigubbakcemile3:lepi:
Hep kumaş işi olmasın biraz da mobilyaları değiştirelim.Burada mozaik işi kullanılmış.Ahşap boyama yada diğer hobi kurslarına gidenler bilirler bu malzemeler hazır olarak satılıyor hobi satış merkezlerinde nasıl yapılıcağıda yazıyor.Tek zorlanacağınız şey eğer masanız böyle fayans kaplıysa onu oradan masayı zedelemeden nasıl çıkartılır bilemiyorum.Bu işte de eşlerden yardım gerek galiba
gereken malzeme eşinizin giymediği bir gömlek bu sene gömlekten çocuklara elbise yada etek dikmek moda oldu.hatta büyükler için çok güzel tunikler bile dikiliyor.bu iş için biraz dikiş bilmek yeterli.şimdi modelimize geçelim.