Eşyalarda ağırlıklı kullanacağınız renkler neler?(oda oda ayrı:) )

gusto61

değuşuk
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
60
0
bu konu açıldımı bilmiyorum baktım ama göremedim..bakın ben başlıyorum yorumları bekliyorum:lepi:
salon gri yada dore koltuk takımı mürdüm,siyah,gri veya dore aksesuarlar..perde ve halılarda mürdüm olabilir...mürdüm yerine kırmızı da düşünüyorum ama o renk ortamı gerginleştiriyormuş mürdümde ağır bir hava katıyor neyse kararsızım..
mutfak pempeeee ağırlıklı:) gri elektrikli aletler,makineler...
yatak odası bembeyaz mobilya canlı renlerde nevresimler...
banyo rengarenk havlular, banyo setleri...
oturma odasına bir L kanepe fıstık yeşili yada turuncu.. oraya akağaç gibi açık renklerde çalışma masası ve kitaplık...
nasıl sizce kızlar yorumlarınızı ve sizin odalarınızı merakla bekliyorumhihoyyyt

canım ya bence salonu daha naturel renklerde yap, gri, taş rengi, kahverengi, krem, yada beyaz.. senin seçtiğin renkler asil durur ama yine de dediğin gibi gergin ve ağır bir ortam yaratır bence.. yani benim fikrim tabi karar sizin de.. eşe de sormak gerekio sanırım..

mesela benim koltuklarım kahverengi - sütlü kahve renklerinde, yemek masası ve büfeyi açık sütlü kahve bir renk olucak şekilde düşünüyorum, onları hala alamadık, sandalyeleri de koltukların kumaşından kaplatıcam. perdeler krem rengi tül olcak, halılar krem ağırlıklı kahverengi tonlarında desenli alındı, aksesuarlarda dore renkli olucak ağırlıklı olarak..

yatak odası beyaz gardrobumuz ve şifonyerler belirlendi.. aynı seninki gibi, nevresim takımlarım şimdilik canlı renk olan turkuaz ağırlıklı, ilerde alcaklarımı pastel tonlarda düşünüyorum, perde turkuaz işlemeli ketenden olacak kumaşını beğendim..

mutfak masam beyaz sandalyeleri beyaz deri, ama yeni evin dolapları nasıl olucak bilemediğimden karar veremiyorum, yalnız tüm beyaz eşyalarım gri mutfaktaki, şekerliklerim vs. de porseleen-bambu karışımı.. herhalde benim mutfağım beyaz-gri-ahşap karışımı bişey olacak.

oturma odam için iki tane lila tekli koltuk var, bir de mor üçlü koltuk beğendik alıcaz, halı beyaz-mor-lila alındı, bir de buraya içki dolabı düşünüyoruz beyaz lake, aydınlatmaları da neon lambalarla mor tonlarında halledicez, burası canlı ve modern bir oda olcak ses sistemi - tv sistemi ile filan... salona kesinlikle tv koymamaya karar verdik orası sohbet edebileceğimiz dostları ağırlayacağımız bir yer olsun, oturma odası da bi nevi eğlence odası olsun istedik.

son olarak da çalışma odası ve ilerde çocuk odası olsun diye düşündüğümüz odaya genç odası takımı aldık kiraz renginde, o gardrobu yüklük gibi kullanıcaz, bilgisayarları benim çalışma aletimi edevatımı o odaya koyucaz, renk kiraz dediğim gibi..

banyoda turuncu düşünüyorum, halı aldım turuncu, çamaşır sepeti, tüm banyo eşyaları havlular vs. turuncu ağırlıklı oldu..

eveet şimdilik bu kadar..3+1 bir ev için düşündüklerimiz.. :)

hmmm..lirean önerilerin için teşekkürler düşünmeye başladım ayrıca çok zevklisin fikirlerini beğendim:nazar:

benimde ev alındı ama döşenme mevzusu çok önemli benim için.
Ben mutfagımda lila ve pembe renk kullancam inş. mutfak ortulerım pembe , tencerelerim lila ... kombine etmek istiyorum..
evin genelinde duvar rengi olrk süt kahve kullanmayı dusunuyorum.. mutfak mobılyasında da koyu kahve veya süt kahve dusunuyorum..
yatak odam siyah beyaz istiyorum ama nişanlım içim kararır dediği için onu da düşünme askısına aldım..:)
oturma grubumu koyu renklerde duusnuyorum.. malum kirlenme sorunu fazla olur..
ev aletlerinde siyah ve gri renkleri kullanıyorum ,başladım bile almaya..
salon takımımı da acık lila renk gibi dusunuyorum..
banyo da da lila pembe renkler ya da gri -siyah dusunuyorum..aslında banyoıya mavi yakısır ama..
kısacası evimde lila,pembe,kahve ve siyah renkleri kombine edilmiş olcak inş.

:lepi:
benimde ev alındı ama döşenme mevzusu çok önemli benim için.
Ben mutfagımda lila ve pembe renk kullancam inş. mutfak ortulerım pembe , tencerelerim lila ... kombine etmek istiyorum..
evin genelinde duvar rengi olrk süt kahve kullanmayı dusunuyorum.. mutfak mobılyasında da koyu kahve veya süt kahve dusunuyorum..
yatak odam siyah beyaz istiyorum ama nişanlım içim kararır dediği için onu da düşünme askısına aldım..:)
oturma grubumu koyu renklerde duusnuyorum.. malum kirlenme sorunu fazla olur..
ev aletlerinde siyah ve gri renkleri kullanıyorum ,başladım bile almaya..
salon takımımı da acık lila renk gibi dusunuyorum..
banyo da da lila pembe renkler ya da gri -siyah dusunuyorum..aslında banyoıya mavi yakısır ama..
kısacası evimde lila,pembe,kahve ve siyah renkleri kombine edilmiş olcak inş.

lilayı çok seviyosun sanırım ama her yer lila olursa sıkılmaz mısın farklı olsun farklı enerji yaysın odalar..yine de sen bilirsin lila pembe benim de mutfağımda hakim olacak

lilayı çok seviyosun sanırım ama her yer lila olursa sıkılmaz mısın farklı olsun farklı enerji yaysın odalar..yine de sen bilirsin lila pembe benim de mutfağımda hakim olacak

çok haklısın benim evimde renkli olucak her odası farklı olucak nasipse ama ben krem rengini çok seviyorum mesela banyom krem ağırlıklı olucak
mutfak gri ağırlıklı istiyorum,
salonumuz krem kahve olucak,
oturma odam kırmızı yada krem olabilir
bizde tadilata başlıcaz işte nasipse
10 temmuz düğünüm ama zaman geçmio sanki yaa daha çok varrrrrrrrrr :KK43:

valla bende bilmiyorum nerden geliyor bu takıntı.. bu yaz esti böyle lila renklı olsun diye söylenmelerimzemuszemus
ama bogucu olur dogru diyorsun .ama uyum olsun diyorum ya bakalım nolcak:bbo:
siyahı cok seviyorum ben ama içini baymayalım kimsenin:KK70:

salonum yatak odam kahve beyaz tonlarında oturma odamda kırmızı kullanabilirim. lila mor pembe yeşil turuncu hiç sevmem eşyada

valla bende bilmiyorum nerden geliyor bu takıntı.. bu yaz esti böyle lila renklı olsun diye söylenmelerimzemuszemus
ama bogucu olur dogru diyorsun .ama uyum olsun diyorum ya bakalım nolcak:bbo:
siyahı cok seviyorum ben ama içini baymayalım kimsenin:KK70:

lila olsun bi oda diğerleri farklı olsun oda odaya uymasada olur:lepi:

ben salonda siyah-kırmızı-krem üçlüsünü kullanmak istiyorum , yatak odasında daha toprak renkleri daha huzurlu renkler kullanmak istiyorum , salonda siyah-kırmızı-krem içime sinmezse mürdüm-krem- gülkurusu üçlüsüde olabilir :hulya:

oturma odam siyah ve gri
salonum beyaz ve kahve..salonumu bembeyaz istiyordum ama kısmet olmadı.....

salonda tv ünitesini siyah beyaz istiyorum koltukları gri yada beyaz düşünüyorum aralarda renklendirmek içinde kırmızıyı kullanmak istiyorum..mutfak eşyalarım genelde kırmızı siyah beyaz.. yatak odasınıda beyaz mobilya istiyorum ve siyah kırmızı nevresim takımları aldım bu şekilde renk katıcam.. yani ev komple siyah beyaz ve kırmızı olucakzemuszemus

ben salonda siyah-kırmızı-krem üçlüsünü kullanmak istiyorum , yatak odasında daha toprak renkleri daha huzurlu renkler kullanmak istiyorum , salonda siyah-kırmızı-krem içime sinmezse mürdüm-krem- gülkurusu üçlüsüde olabilir :hulya:

mürdümle dore sarı çok yakışıyor pek kullanılmaz ama favorim.. kırmızı ile mürdüm arasında kalmışsın sen de benim gibi.. kırmızı dikkat çekici seksi bir renk, mürdümde asil hangisini seçsekboshayallersmile

salonda tv ünitesini siyah beyaz istiyorum koltukları gri yada beyaz düşünüyorum aralarda renklendirmek içinde kırmızıyı kullanmak istiyorum..mutfak eşyalarım genelde kırmızı siyah beyaz.. yatak odasınıda beyaz mobilya istiyorum ve siyah kırmızı nevresim takımları aldım bu şekilde renk katıcam.. yani ev komple siyah beyaz ve kırmızı olucakzemuszemus

kırmızı siyah beyaz çok uyumlu bir ev olur koltuklar gri çok güzel olur siyahla beyaz keskin ya arada bir geçiş rengi olur odada..kırmızıda dikkat çeker..mutlaka kırmızı bir vazon olsun:sm_cool:

mürdümle dore sarı çok yakışıyor pek kullanılmaz ama favorim.. kırmızı ile mürdüm arasında kalmışsın sen de benim gibi.. kırmızı dikkat çekici seksi bir renk, mürdümde asil hangisini seçsek

valla kararsızım mürdümün asilliğine kesinlikle katılıyorum,ama siyah-beyaz-kırmızıda çok tatlı duruyo bakalım daha zaman var düşünücem ben.ya bak bu kadar düşünüyorum ya kesin almaya gittimi çok alakasız bi kombinasyon kapıp gelirim,hep böyle yapıyorum çünkü.siyah kazak almaya diye çıkıp beyaz gömlekle eve döndüğüm olmuştur yani CADIARZU çok kararsızım çok

hehe o bende de olur ama anlaşalım ya mürdüm ya kırmızı alcaz tamammı:dance:

tamam :lepi: benim düğün tarihi belli değil daha senin bellimi benim zamanım var daha anlayacağın düşüneceğim aceleye gelsin istemiyorum hiçbişey

gusto61 arkadaşım bende öle düşünüyorum kırmızıyı vazo vs gbi şeylerde kullanmayı:dance:

X