Eşya konusu ?

Ya aslında diğer eşyalara ayırdığımız bütçeden fedakarlık yapıyoruz. Siemens Bosch tavsiye edilmisti çevreden hep, onlara baktık. Ama Arçelik Beko kullanan arkadaşlar da baya memnun. Çok teşekkürler yorum için.
Yani hepsi gayet guzel yikiyo temizliyor .ben yeni bulasik makinesi aldim srcelik 3 programli en ucuzunu aldim . 20 progranlida olsa sadece yikayacakti :) bir der ilerde problem olursa servis agi yaygin .yedek oarcasi hem orjinal hem yan sanayi cok fazla .

Beyaz eşya tamamen şans işi.
Çamaşır makinesini kurutmalı aldım Vestel, yaklaşık 10 yıl olmuştur gayet memnunum. Evimdeki ankastre set hariç hepsi Vestel çok şükür yıllardır hiç bir sorun yaşamadım. Ankastrem ise Bosch, aldığımdan beri fırınla ilgili sorun yaşıyorum.

Geçen yıl köy evime uygun fiyatlı bir çamaşır makinesi alalım, idare etsin yeter deyip, Grundig aldım. O kadar güzel yıkıyor ki çamaşırları inanamadım, bembeyaz çıkıyor çamaşırlar.

Yani bu işin tek bir doğrusu yok bana göre. Kullanıp, tecrübe etmeniz lazım. Benim çok memnun kaldığım bir eşyadan başkası hiç memnun kalmayabilir. Herkesin beklentisi farklı çünkü. Bu yüzden siz nişanlınızla içinize sinen, bütçenize uygun bir markayı alın.

Sizin de tam benim eşim gibi artık ne kadar bana hak verse de 15 yıldır hâlâ aynı mevzuyu tartışırız biz ailecek Arçelik tercih ederiz büyük beyaz eşyalarda başka markaya gitmeyiz aldığımız şube bile aynıdır ama eşim öyle değil gereksiz pahalıdır onun için ama artık öğrendi çamaşır makinen bozulursa mecbur Arçelik alıcaz diyor 😂

Beyaz eşya tamamen şans işi.
Çamaşır makinesini kurutmalı aldım Vestel, yaklaşık 10 yıl olmuştur gayet memnunum. Evimdeki ankastre set hariç hepsi Vestel çok şükür yıllardır hiç bir sorun yaşamadım. Ankastrem ise Bosch, aldığımdan beri fırınla ilgili sorun yaşıyorum.

Geçen yıl köy evime uygun fiyatlı bir çamaşır makinesi alalım, idare etsin yeter deyip, Grundig aldım. O kadar güzel yıkıyor ki çamaşırları inanamadım, bembeyaz çıkıyor çamaşırlar.

Yani bu işin tek bir doğrusu yok bana göre. Kullanıp, tecrübe etmeniz lazım. Benim çok memnun kaldığım bir eşyadan başkası hiç memnun kalmayabilir. Herkesin beklentisi farklı çünkü. Bu yüzden siz nişanlınızla içinize sinen, bütçenize uygun bir markayı alın.
Grundig yerli malı ve piyasaya göre uygun ve çok kaliteli

Ankestre alacaksanız beyaz alın gri ve siyah almayın temizliği işkence en iyisi beyaz ve cam almayın cam ocaklarda patlama haberleri okudum o yüzden almayın derim.

Hatta oturacağınız evde duşakabin de cam olmasın onda da patlamalar oluyor maalesef.
İlk defa böyle bir şey okuyorum ve böyle bir şey yok onlar kalitesizdir annem cam kullanıyor ankastre yıllardır Arçelik bir şey olmadı keza duşakabin de hep cam tercih ettik hiç öyle bir durum yaşamadık kalitesiz ürünlerle karıştırmayın

Buna katılmıyorum ocağım da duşa kabinim de cam yıllardır kullanıyorum hiçbişey olmadı. Çocuklarım da var yaramazlar da yani. Mahalle dedikodusu bence.
Ben de size katılıyorum yıllardır kullanıyoruz bir şey olmadı kalitesiz ürünler patlıyor evet ama bu tüm cam ürünler patlayacak diye bir kaide yok yani

Yani hepsi gayet guzel yikiyo temizliyor .ben yeni bulasik makinesi aldim srcelik 3 programli en ucuzunu aldim . 20 progranlida olsa sadece yikayacakti :) bir der ilerde problem olursa servis agi yaygin .yedek oarcasi hem orjinal hem yan sanayi cok fazla .
Ne kadara aldınız acaba makinenizi iyi günlerde kullanın

Franke nin yan ürünüymüş, Franke yi Ferreyle karıştırmışım

Back
X