Eşya Bakmaya Ne Zaman başladınız ?

bir de o var değil mi :)

e yani nişanlımada ailesinede kalsa daha beklicektik çok erkendi öyle diyolardı ama ben illa olcak diye bastırdım şimdi teşekkür ediyolar özelliklede nişanlım evlendikten sonra hiç borcumuz kalmıcak aferin sana aşkım iyki dinlemişim seni diyo :)) kafası sonradan bastı ama olsun

haklısınız sağoln :) sizde güle güle oturun evinizde mutlulukla

Haziranda nisanlandik temmuzda esyalari aldik beyaz esyalari senede iki kere beyaz esyaya zam geliyor o yuzden erkenci davrandik eyluldede yatak odasi ile oturma grubunu aldik kalanlar duruyor 2 ay sonra dugun var ev tutup kalan tv unitesi ve yemek takimini alicaz o kadar bu gecen zaman diliminde taksitleride bitirmis olduk

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Son düzenleme:
Bizim de kısmetse Ağustosta düğününümüz hicbir şey almaşık henüz.Farklı şehirrdeyiz nişanlımla çok zor oluyor böyle de.Almak lazım ama :/ Geç teslim edilebiliyor.

Zamlar hangi aylarda geliyor peki?

Ocak ve temmuz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

11.01.2014 de nisanlandik 3 ay oldu dugune de 9 ay var(31.01.2015) mobilya ve beyaz esyayi son iki ay kala bakmaya baslayacagiz zaten yilbasi yaklasinca fiyatlar düşüyor dedi nisanlim kasim sonu aralik basi gibi bakip alacagiz

Benim de 1 agustosta dugunum var nisanlim ankarada ben hatayda zor oluyor herseye netten bakioruz ama ins mayisin 2. Haftasi gidip bir haftada halletmeye caliscaz gelinlk beyaz esya mobilya falan ne kadar halledilebilirse artkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

14 eylülde düğünüm eşyalarımı 1 ay önceden aldım hatta bu gün evime geliyor

Biz beyaz eşyaları mutfak yapıldıktan sonra son ay aldık beğenmiştik modelleri zaten bir gün içinde gelip taktılar. Mobilyaları da 3 4 ay öncesinden bakıp aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…