• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşya Bakmaya Ne Zaman başladınız ?

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Merhaba arkadaşlar siz eşya bakmaya başladınız mı yada aldınız mı düğünden ne kadar zaman önce oldu bunlar ? düğünümüze 5 ay var sizce başlamalı mıyız:26:

Merhaba arkadaşlar siz eşya bakmaya başladınız mı yada aldınız mı düğünden ne kadar zaman önce oldu bunlar ? düğünümüze 5 ay var sizce başlamalı mıyız:26:

Benim de düğünüme 5 ay var. Nişanlım tarafı kışın uygun olur diye kendilerine düşen mobilyaları geçenlerde aldılar. Ben kendi adıma düşenleri daha sonra alcam. Beyaz eşya da sonra alacağız.

Benim de düğünüme 5 ay var. Nişanlım tarafı kışın uygun olur diye kendilerine düşen mobilyaları geçenlerde aldılar. Ben kendi adıma düşenleri daha sonra alcam. Beyaz eşya da sonra alacağız.

anladım çok teşekkr ederim.kışın uygun mu gerçekten ?

Son düzenleme:
2 sene nisanlıydım 2 sene boyunca baktım benn :9::9::9:
bence sen gec bile kalmıssın,seciciysen zor oluyoo :16::16:

anladım çok teşekkr ederim.kışın uygun mu gerçekten ?

Aldığım rivayetlere göre kışın uygun oluyor.
Bir de gerçekten seçici isen zor olur.
Bir de bazı firmalar geç teslim yapabilir. Onu iyice öğren. Mesela 2 ay kala alırsınız, adam 1 ayda yaptırıp getiremem der, siz zorlanırsınız.

Aldığım rivayetlere göre kışın uygun oluyor.
Bir de gerçekten seçici isen zor olur.
Bir de bazı firmalar geç teslim yapabilir. Onu iyice öğren. Mesela 2 ay kala alırsınız, adam 1 ayda yaptırıp getiremem der, siz zorlanırsınız.
hiç teslimat işinin bu kısmını düşünmemişim şimdi fark ediyorum:26:

benim düğünümde 2 ağustosta bizde mayısın başlarında bakmayı düşünüyoruz :31:

Eylül 13 te evleniyoruz. L koltuk ve ankastre almadık. Beyaz eşya ve diğer mobilyalarımızı aldık. Ankastreyi bugün beğendik alacağız bugün yarın. L koltukta bulduğumuzda alacağız bulabilirsek :) Ocak ayında mobilyaları aldık daha uygun fiyata. Kışın daha uygun oluyor

Eylül 13 te evleniyoruz. L koltuk ve ankastre almadık. Beyaz eşya ve diğer mobilyalarımızı aldık. Ankastreyi bugün beğendik alacağız bugün yarın. L koltukta bulduğumuzda alacağız bulabilirsek :) Ocak ayında mobilyaları aldık daha uygun fiyata. Kışın daha uygun oluyor

aaa eylul13 de dogum gunum:)
mutluluklar

Biz beyaz eşyaları 6 ay öncesinden aldık çnkü o dönem Bosch'da indirim vardı.
İndirimleri takip etmekte fayda var.
Mobilyalarıda 4 ay kala aldık.
Beyaz eşyalarda aldığın zaman gelir takılır hemen ama mobilyalar öyle değil biz 3 ay zaman verdik mobilyacıya mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:

bence başla canım biz mobilyaları alalı dört ay oldu beyaz eşyalarımıda altı ay önce aldım düğünümde haziranda bütün taksitlerimiz haziran ayında bitiyo düğünden dört gün önce :)) böylelikle evlendikten sonraya hiç borç kalmıcak hepsini o şekilde ayarladık

bence başla canım biz mobilyaları alalı dört ay oldu beyaz eşyalarımıda altı ay önce aldım düğünümde haziranda bütün taksitlerimiz haziran ayında bitiyo düğünden dört gün önce :)) böylelikle evlendikten sonraya hiç borç kalmıcak hepsini o şekilde ayarladık

bir de o var değil mi :)

Back