eşya alışveişleri :( L Koltuk

ewet güzel ama pahalı canm:))) bellonadan baktım dün 1000 tlye :) bnm istediğimde böle 1000 tl flan olsun hani geçmesin 1 2 tane ucuzundan armut kotuk alıyım:))))))) bide tv ooh yeterrr ufacıkkk oda olur kocişimmmle oturruz:))))))))))

begendigine sevindim benim olcüler buyuk biraz 3metre evet dedigin model yataklı biliyorum 1000tl ben onada baktım ama yatak istemem köşede ben oyuzden bunu seçtim allah bozmasın kız mutlu olun inşallah gülücükler saç hep böyle:))

Canım internet sitelerinde ve istanbulda bazı yerlerde 400-500e bile bulabilirsin bende bi ara araştırıyordum ancak ne kadar dayanıklı olur bilemiyorum gidip yerinde görmedim hiç. gittigidiyorda fabrika satışı yapan firmalar var ama istersen bir bak oralardan. Şimdiden hayırlı olsun güle güle oturun :)

Arkadaşlar istanbulda Galeri irfanda var

Ayrıca, outlet açtılar Avcılar E5 üzerindeki mağazanın yanına
üretimi biten, devamı gelmeyecek ürünler var şu an
450 TLye köşe takımları gördüm ben

saol canım teşekkür ederim ankaradayım ben burdan bakarak dokunarak almak istiyorum:) netten gerçekten ucuza çok buLdum ama güvenipte alamıyor insan annem öldürür beni :))))

canım ben sana şöyle en basitinden bir fiyat sunayım ortalama bir koltuga 25metre kumaş gidiyor ortalama kumaşların metre fiyatı 15tl çarptıgın zaman 25ile 375 buna birde iskeleti var gürgen agaçtan 400tl de o ne yaptı 775tl artı bunun kavuççugu var oturum olarak iyi bir kavuccuk 150 tl artı dolgu malzemesi kırlentler için 75de o neyaptı 1000tl bunun artı ayakların boyası var 75tl de o neyaptı 1.75 bunu yapan ustanın emegi 200tlde o diyelim 1.275 daha nakliyesi yok içinde artı içine kullandıgı civisi lastik kolanı vs ekli degil sen 500e veriyorlar diyosun bu koltugun malzemesini yapılma şeklini kullanılan kumaşı sen düşün acaba nasıl olur?

Son düzenleme:

yaniii oda doğruu tabii

kızlar ebnde l koltuk istiyordum bakmadığım yer kalmadı ben puf puf duran bir koltuk istiyordum hem oturma odası olarak kullancam hem de salon olarak tek bir oda yani. ama malesef hazır bulamadım olanlarda zaten kanepe gibi yani kanepeyi l haline çevirmişler. ben de yaptırıyorum ve 3000 tl

valla canım 1000 tlye 800tlye olanlardan önümüzdeki ay alıcaz inşallah 2 3 taksitle:) diğerleri çok pahalı 1500 3000 arası
aslında 1500de iyi ama nebiliyim çok gelio bana

bende günlük odama aldım, inş pişman olmayız. hem yataklı hem bazalı aldım 1500, TL ye. 800-1000 e buluosan iyimiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…