- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
koltuk takımı salon takımlar köşe takımlar özel tasarımlar ankara sitelerde imalatcı firma aynı zamanda yüz degişimi kılıf vs ihtiyaç sahipleri bu sayfadan begenip iletişime geçebilir şık kaliteli ve konforlu çok uygun fiyatlar M&B TASARIM - Ankara, Turkey - Yerel İşletme | Facebook burdan begene bilirsin yardımcı olabildim umarım
arkadaslar oturma odasına sadece L koltuk ve bir halı istiyorum.... L koltuklar genelde Çok pahaLı daha uygun bildiğin yerler varmı? yoksa genel fiyatlar hep aynımı 1000 1500 arası ?
bende bir L koltuk istiyorum yaklaşık 1buçuk aydır magazalara bakıyorum fakat çok pahalı kız sen 1000 1500 arası diyorsun 3000 3500 liraya satıyorlar çok pahalı ama aşagıdaki linkten baktım çok şık L köşeler var birde sanırım bunlar imalatcı imalattan almak ucuz olur ve daha iyi olur diyorlar sizce nedersiniz benim buyuk firmalardan azım yandı bir koltuk aldım başıma gelmeyen kalmadı bu hafta sonu bende buyuk ihtimal burdan bakmayı düşünüyorum çok şık bir tane begendim kapak fotografı nasıl sizce güzelmi
hangi siteee göremedim ben :)) L koltuklar sadece tek alırsan 1000 hatta 800e bile var kız bide uvuz halı sehpa al tamam işte yetr otrmaa odasna nolcak :) hani sen direk köşe takımı olark istiosaan ewet 3000den başlıyor :) düğün nezaman senin :)
ben burayı diyorum burdan bu sayfadan begendim ben sen nereyi anladın anlamadım alemsin kız:)) senin düğün nezaman hayırlısıyla inşallah canımçOk teşekkür ederiim bu hafta burayada bakıyım harika modeller var:) umrm fiatlarda uygundur
ben burayı diyorum burdan bu sayfadan begendim ben sen nereyi anladın anlamadım alemsin kız:)) senin düğün nezaman hayırlısıyla inşallah canım
biz bayrampaşada yaptırdık hatta eve gelip ölçü aldılar. yatak odası vs hepsi tarasım 2010 da tamamını 7000 tl gibi bişeye almıştık. yatak odası+köşe tkmı+tv ünitesi. sonra ev değiştirdik aynen gelip söküp yön falan değiştirdiler. kumaşta değiştirttik değişiklik olsun diye. görümcemede oradan aldık. yatak odası takımları çok hoş bence. onada ölçü alıyorlar. istersen özelden yazabilirim yerini. biz beğendik. yatak mesela bazası uzun değilde kelebek şeklinde açılıyor. makyaj masasının gizli gözleri var görümcemde o gözler ayna arkasında. benm aynası kapanıyor ama yanlarda var. komidinler ışıklı fln.
görümcende eksik kalmamış yine :)
kız diyorumyaaa ne alsam aynısından alıyor. hiç kalır mıı :) parfüm, hırka, mont, pantolon, telefon ne alsam aynısından alıyor :))
O fotoğraftaki köşeler salon gibi geniş odalar için bence.
Hem boyutları da büyük.
Ben IKEAdan aldim. 750 Ye de vardı Ama biz 1000 lik bi modelde karar kıldık. Bir bak derim
kızın idolu olmuşsun, demekki baya önemli bir yere koymuş seni sürekli taklit edildiğine göre canım. :)
Oturma odası için biraz tuzlu kaçabilir L koltuklar ama koltuk takımları vs kalitesine göre uygun görünüyor ider mobilyada İder Mobilya
ıkea pahalı die hiç bakmadım inan :)) öle uygunsa hemen bakarım:)
sipariş verdim ben bu koltukdan 10gün içinde geliyor yaşasınnnnnn süperdur kız sen neyaptın hemen evlendircen beni daha ufukta yok bişey ben koşe derken bu resimdeki köşeden bahsettim sen tek derken anlamadım valla resim paylaşayım bak güzelmi hem ben aradım konuştum 1.800eyapacaklarını söylediler gidip konuşcam detaylıEki Görüntüle 582870 bak bu köşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?